Football League

Περίπατος για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, που έφτασε στην 9η θέση!

Με τον Σάλιακα να έχει… τρελά κέφια (ένα γκολ, δύο ασίστ) ο ΑΟΧ/Κισσαμικός “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με τη Σπάρτη (4-1).

Από την αρχή, το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη έβγαλε διάθεση και το γρήγορο γκολ του Σάλιακα (7′) – έδειξε τον ουρανό για τη γιαγιά του – απλοποίησε τα πράγματα. Στο 31′ από εξαιρετική ασίστ του Σάλιακα ο Ρίσκι πέτυχε εκπληκτικό γκολ με γυριστό σουτ.

Ο ρυθμός δεν έπεσε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κουσκουνά να βρίσκει πάλι δίχτυα για το 3-0 στο 68′ και στο 88′ αφού “έκρυψαν” την μπάλα με τον Σάλιακα πέτυχε το 4-0. Στο 90+2′ ο Καινούργιος με σουτ μείωσε σε 4-1.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επιβεβαιώνει την “κανονικότητα”, πλέον, που τον χαρακτηρίζει, αφού αυτή είναι η δεύτερη σερί νίκη και πέντε στα τελευταία επτά παιχνίδια.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Καραγεώργης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Μουμίν (72′ Τεγούσης), Σάλιακας, Βρεττός (46′ Κάσσος), Κουσκουνάς, Ρίσκι (79′ Χαλκιαδάκης).

Σπάρτη (Μαρίνος Σατσιάς): Σφέτσος, Φραγκούλης, Καλούσης, Νάτσης, Βαλμάς, Καινούργιος, Λώλος, Αγγελόπουλος (62′ Παυλής), Τουρέ (69′ Ρόμο), Γκαλβάο (55′ Τιράρ), Ζαχαριουδάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected