Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι της Γ Εθνικής με Ημαθιώτες διαιτητές! Όλοι οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν σήμερα (13/2) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 19ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 16-17/2.

Οι Δημήτρης Καραντώνης, Θανάσης Παπαδάκης και Κώστας Γιάντσης από την Ημαθία είναι οι εκλεκτοί της ΚΕΔ για το σπουδαίο ντέρμπι κορυφής (αλλά και τοπικό) στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής και συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα στη Σιάτιστα και την αναμέτρηση του Μακεδονικού με τον Αχέροντα Καναλακίου, θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την Ημαθία, με βοηθούς τους Θανάση Στεφούλη και Βασίλη Μωυσιάδη από τα Γρεβενά, με παρατηρητή διαιτησίας τον Αντώνη Βαλιώτη από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ημαθιώτικη παρουσία θα βρίσκεται και στο Σχηματάρι Αττικής και συγκεκριμένα ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο οποίος ορίστηκε δεύτερος βοηθός στον ματς του ΑΟ Υπάτου με τον Πάμισο Μεσσήνης (8ος όμιλος), με διαιτητή τον Γιώργο Αλατσάκη από τον Πειραιά και πρώτο βοηθό τον Παναγιώτη Γαρούφο από την ίδια Ένωση.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, την αναμέτρηση του Μελιτέα Μελίτη με τη Βέροια θα διευθύνουν οι Μάντζιος (Ηπείρου), Παπαδημητρίου (Άρτας), Τσαντάς (Ηπείρου) ενώ στο Νίκη Αγκαθιάς – ΠΟ Τριγλίας θα βρεθούν οι Μπουμαρσόπουλος, Νίκζας και Μάνος από την ΕΠΣ Λάρισας.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected