Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη εμφάνιση της Τότεναμ, με το…ενάμιση πόδι στα προημιτελικά! (vid)

H Τότεναμ έκανε άλμα πρόκρισης στους «8» του Champions League με το 3-0 επί της Ντόρτμουντ.

Ψεκάστε, σκουπίστε, προκριθήκατε! Η Τότεναμ με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε εντός έδρας της Ντόρτμουντ με 3-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» και πλέον βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Πετεινοί ουσιαστικά καθάρισαν από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και σε δύο εβδομάδες θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για να σφραγίσουν και τυπικά το εισιτήριό τους για την τελική οκτάδα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κυριάρχησε απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο και με τα γκολ των Σον, Βερτόνγκεν και Γιορέντε έφτασε στην πολυπόθητη νίκη. Και στα τρία γκολ οι παίκτες της Τότεναμ εκμεταλλεύτηκαν τα κενά που υπήρχαν στο κέντρο της άμυνας της Ντόρτμουντ και «εκτέλεσαν» τον Μπούρκι μέσα από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

Tότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Φόιτ, Βερτόνγκεν, Γουίνκς, Σισοκό (90′ Γουανιάμα), Ερικσεν, Λούκας (84′ Γιορέντε), Σον (90′ Λαμέλα)

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Χακίμι, Ζαγκαντού (77′ Σμέλτσερ), Τοπράκ, Ντιαλό, Βίτσελ, Νταούντ, Ντιλέινι, Σάντσο (88′ Γκερέιρο), Γκέτσε, Πούλισιτς (88′ Πούλισιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected