Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Τρελό” ματς στο Αρένα WWK, με ανατροπή πέρασε η Μπάγερν! (vid)

Λίγα 24ωρα πριν το ραντεβού του Άνφιλντ, η Μπάγερν επικράτησε δύσκολα 3-2 της Άουγκσμπουργκ και μείωσε στο -2 από την κορυφή.

Το μυαλό της Μπάγερν ήταν στο Άνφιλντ και λίγο έλειψε να το πληρώσει, αφού χρειάστηκε… κόπο για να επικρατήσει 3-2 εκτός έδρας της Αουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί έμειναν αήττητοι για ένατο ματς (8 νίκες) κόντρα στην αντίπαλό τους και μπήκαν πολύ δυνατά στη μάχη του τίτλου, αφού βρέθηκαν στο -2 από την κορυφή (με ματς περισσότερο).

Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι, αντικαταστάθηκε στο 69′ ο Σταφυλίδης. Κι όμως η Άουγκσμπουργκ είχε απίθανο ξεκίνημα, αφού στα 13 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Γκορέτσκα, έπειτα από ενέργεια που άρχισε ο Σταφυλίδης.

Ωστόσο, η Μπάγερν απάντησε άμεσα, πίεσε και στο 17′ από σέντρα του Κίμιχ, ο Κόμαν πέτυχε το 1-1. Τι και αν ο πρώτος σκόρερ της Αουγκσμπουργκ απουσίαζε (Φινμπόγκασον, 10 γκολ), η ομάδα του Μπαουμ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 24′ με σκόρερ τον Γουόν. Οι Βαυαροί πίσω είχαν πολλά θέματα, αλλά μπροστά δημιουργούσαν και πλησίασαν στην ισοφάριση, αλλά η προσπάθεια του Λεβαντόφσκι βρήκε στο δοκάρι. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, ο Κομάν από ασίστ του Γκορέτσκα έφερε το ματς στα ίσα. Στο 53′ ο Αλάμπα με υπέροχο διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 3-2. Οι Βαυαροί έκαναν φάσεις, αλλά τόσο ο Λεβαντόφσκι όσο και ο Μίλερ δεν κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο τέρμα.

Συνθέσεις

Άουγκσμπουργκ: Κομπελ, Σταφυλίδης (69′ Ρίχτερ), Μαξ, Οξφορντ, Ντανσο, Μόραβεκ (78′ Κου), Σμιντ, Γκρέγκοριτς, Κεντίρα, Γουόν, Κόρντοβα

Μπάγερν: Νόιερ, Χούμελς, Αλάμπα, Σούλε, Κίμιχ, Χάμες (56′ Μίλερ), Τιάγκο (82′ Μαρτίνεθ), Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (64′ Ριμπερί), Κομάν, Λεβαντόφσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected