Κατηγορίες
Super League 1

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό με Άλτμαν

Το γκολ του Άλτμαν στο 16′ ήταν αρκετό για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες (1-0 τον Αστέρα Τρίπολης), διατηρώντας τις ελπίδες του «τριφυλλιού» για πεντάδα!

Ο Παναθηναϊκός πήρε δίκαια το “τρίποντο”, ωστόσο σε άλλο ένα παιχνίδι οι παίκτες του Δώνη έκαναν αρκετά λάθη στην άμυνα και δεν είχαν την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Με νευρικό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη “φωτιά” στα τελευταία λεπτά, οι Αρκάδες έψαξαν το γκολ, ωστόσο το τέλος βρήκε τους Πράσινους νικητές.

Φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πήρε ο Όμρι Άλτμαν από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θέλησε να αλλάξει προς το καλύτερο την δημιουργία της ομάδας του με την επιλογή του Ισραηλινού.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Διούδης. Αριστερό μπακ ο Χατζηθεοδωρίδης, δεξί ο Γιόχανσον και ο Κολοβέτσιος με τον Μαυρομμάτη δίδυμο στα στόπερ. Κάτσε και Κουρμπέλης τα δύο αμυντικά χαφ. Άλτμαν, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης η τριάδα πίσω από τον Μακέντα.

Ο Γιώργος Παράσχος για τον Αστέρα, επέλεξε τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Τριανταφυλλόπουλος, Βλάχος και Ματρικάρντι οι κεντρικοί αμυντικοί. Κυριακόπουλος αριστερό μπακ χαφ και Κώτσιρας δεξί. Στον άξονα οι Μπελόκ, Βαλιέντε, εξτρέμ οι Καλτσάς, Φερνάντες και στην κορυφή ο Μανιάς.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κάτσε, Κουρμπέλης(71′ Δώνης), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης(82′ Πούγγουρας), Άλτμαν(60′ Άλτμαν), Μακέντα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βλάχος, Ματρικάρντι, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας(74′ Τσιλιανίδης), Μπελόκ, Βαλιέντε, Καλτσάς, Φερνάντες(83′ Δουβίκας), Μανιάς(61′ Αραβίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected