Κατηγορίες
Basket

Σπουδαίο ματς στην Αμαλιάδα, εντείνεται η “μάχη” για τα play off (πρόγραμμα 18ης αγωνιστικής)

Πολύ δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής και ενόσω οδεύουμε προς το τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος της Α2.

Όπως αναφέρει το basketblog, το θετικό για τους φίλους της Α2 είναι το γεγονός πως η σημερινή αγωνιστική θα είναι σε… τρία μέρη, με δύο αγώνες να διεξάγονται στις 15:00, ενώ ο τελευταίος αγώνας διεξάγεται στις 20:00.

Στους πρώτους αγώνες της ημέρας, ο Ηρακλής υποδέχεται το Μαρούσι, σε μία αναμέτρηση από άλλες εποχές όταν οι δύο σύλλογοι βρίσκονταν στα σαλόνια της Α1 και διεκδικούσαν τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ιπποκράτης στο έτερο μεσημεριανό παιχνίδι υποδέχεται την Καρδίτσα, σε μία μάχη με φόντο τα playoffs, με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στο Ψυχικό την προηγούμενη αγωνιστική και τους Θεσσαλούς να θέλουν να αφήσουν πίσω το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας θα έχει εύκολο πρόγραμμα, υποδεχόμενος στο κλειστό του “Πλάτωνα” την Ευρώπη Πευκοχωρίου, με τους γηπεδούχους να θέλουν τον κόσμο δίπλα τους σε μία από τις τελευταίες εντός έδρας μάχες για τη σεζόν.

Δύσκολη έξοδο έχει ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος φιλοξενείται στο Μεσολόγγι από τον Ερμή Αγιάς και θέλει ένα ακόμα μεγάλο “διπλό”, όμως θα δυσκολευτεί αρκετά με δεδομένη και την απουσία του ηγέτη, Νέστορα Κόμματου.

Στην έδρα του επιστρέφει ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος φιλοξενεί το Ψυχικό, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες μοιάζουν αρκετά στον τρόπο παιχνιδιού, με τους Αιγαλεώτες να θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά playoffs.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνεται και η αναμέτρηση στο “Αλ. Δημόγλου”, εκεί όπου η Καβάλα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία αντιμετωπίζοντας την Καστοριά, που μπορεί να ηττήθηκε από τον Ιωνικό την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξε όμως τις δυνάμεις της ενόψει της συνέχειας.

Εύκολο φαντάζει το έργο του Αμύντα κόντρα στον Εθνικό, με την ομάδα του Αλέξανδρου Ζαβού να θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ερμή Αγιάς.

Τέλος, ντέρμπι έχουμε στην Αμαλιάδα, στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, με τον Κόροιβο να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πατρών σε μία μάχη με φόντο τα playouts.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Ιβανώφειο 15.00 Ηρακλής-Μαρούσι Μπήτης-Ταρενίδης Στ.-Ταρενίδης Κ. (Γκούμας)
Κω 15.00 Ιπποκράτης-Καρδίτσα Θεονάς-Τσαχάκης-Ζακεστίδης (Ξάνθος)
Νίκαιας «Πλάτων» 17.00 Ιωνικός Ν.-Ευρώπη Πευκοχωρίου Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινίδου-Δολγύρας (Ντίνος)
Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Καστοριά Πιτσίλκας-Τζιοπάνος Ν.-Σιμητόπουλος (Μπρίγκος)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Ψυχικό Τσώνος-Μπούκας-Λύρας (Άκελ)
Υμηττού 17.00 Αμύντας-Εθνικός Μπίκας-Πολυχρόνης-Ορφανός Ιορδ. (Δούκας)
Μεσολογγίου 17.00 Χαρ. Τρικούπης-Ερμής Αγιάς Διαμαντής-Βαρδάλος-Τσακαλογιάννης (Πατσαντζόπουλος)
Ήλιδας 20.00 Κόροιβος-Απόλλων Π. Ψαριανός-Μαγκλογιάννης-Κάρδαρης (Θεοδοσόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected