Κατηγορίες
Super League 1

Χωρίς νικητή το ματς στο AEL FC Arena

ΑΕΛ και Ξάνθη αναμετρήθηκαν την Κυριακή (17/2) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 σε ένα ματς που η ΑΕΛ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που είχε μέτρια εικόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί. Η ομάδα της ΑΕΛ άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Νούνιτς, όμως η Ξάνθη αντέδρασε άμεσα με τον Αλμέιδα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ πίεσε πάρα πολύ, ουσιαστικά έπαιξε μονότερμα την Ξάνθη και έχασε ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι. Η Ξάνθη δεν αντέδρασε σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γιακιμόφσι (54’ Ζίβκοβιτς), Γκόλιας, Ζίσιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (83’ Νούσιος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Σικάφκα (46’ Σεσέροβιτς).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Κασάδο, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Μπαριέντος (75’ Σιλά), Σαρπόνγκ (57’ Αμορίν), Τζουρίσκοβιτς, Φάκης (63’ Μελλιόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected