Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη…ζημιά της Χιρόνα στη Ρεάλ! (vid)

Με φοβερή ανατροπή μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, η Χιρόνα έριξε στα σχοινιά τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2), αφήνοντας τους Μερένγκες εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα! Αποβλήθηκε ο Σέρχιο Ράμος.

Το κυριακάτικο μεσημέρι στη Μαδρίτη, η Ρεάλ χρειαζόταν απλά να κάνει τη δουλειά της απέναντι στη Χιρόνα για να μείνει στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα στην κορυφή ενόψει και του clasico σε δύο εβδομάδες. Όμως κάτι η επιπολαιότητα της Βασίλισσας, κάτι το θάρρος της ψυχωμένης Χιρόνα έφεραν τα… πάνω-κάτω στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, με τους παίκτες του Σακριστάν να φτάνουν σε μια τρελή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με Στουάνι και Πόρτου (η Ρεάλ είχε προηγηθεί με τον Καζεμίρο στο 25′) και να παίρνουν μια τεράστια νίκη (1-2) που ίσως στο τέλος κρίνει και την παραμονή τους στην Primera.

Αντίθετα με την γκέλα αυτή, η Ρεάλ έχασε υπερπολύτιμο έδαφος, μένοντας πλέον εννιά βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, ενόψει και του classico σε δυο αγωνιστικές.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Μαρσέλο, Ράμος, Βαράν, Οντριοθόλα, Καζεμίρο, Κρόος, Θεμπάγιος (74′ Μαριάνο), Βάθκεθ (58′ Βινίσιους), Ασένσιο (66′ Μπέιλ), Μπενζεμά

Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Μπουνού, Χουάνπε, Αλκαλά, Ραμάλιο, Ντάγκλας Λουίζ, Πονς (46′ Αλέιξ Γκαρθία), Γκρανέλ, Πόρο (46′ Λοσάνο), Ραούλ Γκαρθία, Στουάνι, Πόρτου (84′ Βαλέρι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected