Γ Εθνική / Τοπικά

Η έγκαιρη επέμβαση του γιατρού απέτρεψε τα χειρότερα σε ματς της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο (16/2) στη Λέρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕ Λέρου με τη Δόξα Καρδάμαινας (2–1) για τον όμιλο των νήσων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, επισκίασε την αγωνιστική δραστηριότητα των τοπικών μας πρωταθλημάτων.

Όπως αναφέρει το news12, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Λεωνίδας Ηλίας διεκδίκησε τη μπάλα και έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.

Αμέσως έπεσε πάνω του ο γιατρός αγώνα, Χρήστος Δεληγιώργης ο οποίος με την βοήθεια και του απαραίτητου ιατρικού εργαλείου που προμήθευσε την ομάδα της Λέρου η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, κατάφερε να επαναφέρει την γλώσσα και να του σώσει κυριολεκτικά τη ζωή.

Ο αθλητής δεν είχε τις αισθήσεις του για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στη Ρόδο.

Ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του και πλέον θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να φανεί αν αντιμετωπίζει περαιτέρω πρόβλημα.

Ήταν πραγματικά καταλυτική η παρουσία του γιατρού η παρουσία του οποίου λειτούργησε ευεργετικά για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο πολύτιμη αλλά και ουσιαστικά είναι η παρουσία των γιατρών στους αγωνιστικούς χώρους.

Μπορεί να σώσει ζωές και είναι απαραίτητος σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected