Κατηγορίες
Football League

Νίκη με ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας, τρία γκολ σε 14 λεπτά οι “κυανόλευκοι”!

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Λάρισας, στους εντός έδρας αγώνες του, καθώς η ομάδα του Άριαν Μπελά επικράτησε με 3-2 του Αιγινιακού για την 17η αγωνιστική της Football League.

Ένα ματς στο οποίο ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε πολύ κακός στο πρώτο μέρος όταν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τον ουραγό της βαθμολογίας, όμως στην επανάληψη οι Λαρισαίοι «ξύπνησαν» και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στη νίκη με 3-2 και τους 33 βαθμούς που τους διατηρούν στη δεύτερη θέση, ενώ ο Αιγινιακός παρέμεινε στους 10. Μάλιστα αύξησαν την διαφορά τους από την Κέρκυρα στους 3 βαθμούς μετά την ισοπαλία της επτανησιακής ομάδας με τον Ηρακλή.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο με τον Αιγινιακό να εκμεταλλεύεται μία φάση λίγο μετά το ημίωρο και να ανοίγει το σκορ, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα πέτυχε και το 0-2 κάνοντας δύσκολο το έργο των παικτών του Άριαν Μπελά που δεν παρουσιάστηκαν ποτέ σε αυτό το πρώτο ημίχρονο και κινδύνεψαν και με τρίτο γκολ.

Εντελώς διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη με την λαρισινή ομάδα να μπαίνει πολύ δυνατά και ήδη στο πρώτo τέταρτο είχε επιστρέψει από το 0-2 στο 3-2, με τα δύο πρώτα γκολ μάλιστα να σημειώνονται στα πρώτα έξι λεπτά με τους Κώστα Χατζή και Παναγιώτη Κοντοέ. Ο σκόρερ του 1-2 ήταν αυτός που πέτυχε και το 3-2 στη μία ώρα αγώνα.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Χατζής, Μπραμπίγια, Μπιμάι (46′ Γαρυφαλλόπουλος), Γκουντρουμπής, Τασιούλης (77′ Βαγενάς), Σουλιώτης (17′ λ.τ. Κοντοές), Λίταινας, Καρατάσιος.

Αιγινιακός (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος (56′ Τοπαλίδης), Γιαλαμούδης, Στάνιτς, Ζήσης, Βελκόσκι, Σοφιάνης (76′ Έππας), Πολύζος, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Βλαχομήτρος (46′ Πιαστόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected