Κατηγορίες
Super League 1

Το αριθμητικό μειονέκτημα, “βαρύδι” για τον Άρη κόντρα στον μαχητικό Πανιώνιο

Το νικηφόρο σερί του Άρη… σταμάτησε στον Πανιώνιο (1-1)!

Η γρήγορη αποβολή του Μπάσα, άφησε τους «κίτρινους» από νωρίς με 10 παίκτες κι έτσι παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με τον Ματίγια, ο Τσιλούλης ισοφάρισε και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στους Νεοσμυρνιώτες. Στο +2 από τον Παναθηναϊκό οι «κίτρινοι».

Άρης και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την αποβολή του Μίγκτζεν Μπάσα στο 12ο λεπτό. Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να διευρύνουν το σερί τους πριν το παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Παρότι είχε αριθμητικό μειονέκτημα από το 12ο λεπτό ο Άρης κυνήγησε περισσότερο τη νίκη, είχε πρόβλημα στη διάσπαση της άμυνας του Πανιωνίου και ουσιαστικά πλήρωσε την κακή αντίδραση του αλλά και τις… κόντρες στη φάση του τέρματος των «κυανέρυθρων».

Ο,τι πλάνο κι αν κατέστρωσε ο Σάββας Παντελίδης πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων στο 12ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Μπάσα αποβλήθηκε από το παιχνίδι για το σκληρό τάκλιν στον Μαξίμοβιτς ο οποίος με τη σειρά του αντικαταστάθηκε από τον Άρτσε. Το αριθμητικό μειονέκτημα ανάγκασε τον Άρη να παίξει επιφυλακτικά και ο δε Πανιώνιος το εκμεταλλεύτηκε κρατώντας περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Αυτά τα δεδομένα διαμόρφωσαν και την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου το οποίο ουσιαστικά είχε μόλις δύο κλασικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης (68’ Φετφατζίδης), Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα, Mατίγια, Ματέο Γκαρσια (Βέλεθ 64’), Ντιγκινί, Τόνσο (76’ Μαρτίνες), Λάρσον

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόσιτς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (14’ Άρτσε), Μακρύλλος, Τσιλούλης (87’ Καμαρά), Σιντί (80’ Σπιριντόνοβιτς), Ντουμιρσάϊ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected