Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βαθιά οδύνη όλων στην ΑΕ Χαρίεσσας και η απόσυρση της φανέλας με το Νο5 του Χρήστου Πετρίδη

Πολύ δύσκολη και ιδιαίτερα επίπονη είναι πλέον η καθημερινότητα στην ΑΕ Χαρίεσσας, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά το Σάββατο 16/2 ο Χρήστος Πετρίδης.

Ο αδικοχαμένος 17χρονος ποδοσφαιριστής αφήνει μια πολύ μεγάλη παρακαταθήκη που καλούνται άπαντες στην ομάδα να διαχειριστούν και το μόνο που μπορούμε αυτή τη στιγμή είναι πως μόνο ο χρόνος και η ευλογία του Θεού, θα μπορούν να απαλύνουν (έστω στο ελάχιστο) τον πόνο στην οικογένεια των “κιτρινόμαυρων”.

Κανείς δεν έχει όρεξη για ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον να μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς για το λόγο αυτό ζητήθηκε η αναβολή του προσεχούς αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη βαρύτατη οδύνη της για την απώλεια του Χρήστου, ενώ προχωρά και στην απόσυρση της φανέλας με το Νο5 που φορούσε ο Χρήστος.

Αναλυτικά :

“Το ΔΣ της ΑΕ Χαρίεσσας θα ήθελε να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδος μας, Χρήστου Πετρίδη, ενός εξαίρετου νέου μεγάλου ταλέντου που δυστυχώς έφυγε νωρίς για την γειτονιά των αγγέλων.

Θα θέλαμε σύσσωμη η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας μας να δηλώσουμε την συμπαράσταση στην οικογένεια του μικρού μας Χρήστου, ευχόμαστε να είναι γερή και δυνατοί για να τον θυμούνται.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει αγόρι μας…

Με απόφαση της διοίκησης της ομάδας μας αποσύρεται η φανέλα με τον αριθμό #5# που φορούσε ο Χρηστάκης μας.”

*η φωτ. από το προφίλ της κας Νανάς Πετρίδου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected