Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα πάντα ανοιχτά μετά το 0-0 στο Άνφιλντ (vid)

Η Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που είχε ρυθμό και φάσεις αλλά όχι και γκολ με την πρόκριση στους «8» του Champions League να παραμένει ανοικτή υπόθεση.

Στην πρώτη… μάχη που έδωσαν μετά το 2001 και τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου έμειναν στο 0-0 για τους «16» του Champions League. Οι «Reds» για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έμειναν στο «μηδέν» μέσα στο «Άνφιλντ» με τους Βαυαρούς να τους περιμένουν πλέον για τον επαναληπτικό τον άλλο μήνα στο Μόναχο και να έχουν εξασφαλίσει ένα θετικό, μεν, πονηρό, δε, αποτέλεσμα το οποίο εύκολα μπορεί να ανατραπεί.

Το γκολ, η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, δεν έκανε την εμφάνισή του στο Άνφιλντ με τις Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Champions League. Παρά το γεγονός ότι, μετά την κλήρωση του Δεκεμβρίου το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Μπάγερν Μονάχου χαρακτηρίστηκε πρόωρος τελικός, οι δύο ομάδες δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες. Τουλάχιστον ως προς τα γκολ.

Οι Βαυαροί απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα δεν υπέπεσαν στο παραμικρό λάθος και οι Reds όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να βρουν ανοιχτούς χώρους και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Φάσεις είχε το παιχνίδι. Καμία κλασσική. Άλισον και Νόιερ φώναξαν παρών όποτε κι αν χρειάστηκαν και κάπως έτσι, μοιραία, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το 0-0 με την Μπάγερν να παίρνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς του Μονάχου σε έναν μήνα.

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Αρνολντ, Μάτιπ, Φαμπίνιο, Ρόμπετσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (76′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (76′ Οριζί).

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Κίμιχ, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Χάμες (88′ Ρενάτο Σάντσες), Γκνάμπρι (91′ Ραφίνια), Κομάν (81′ Ριμπερί), Λεβαντόβσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected