Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς σκορ στο Παρκ Ολιμπίκ και τώρα Καμπ Νου! (vid)

Η Λιόν έκανε τιτάνια προσπάθεια, κράτησε τη Μπαρτσελόνα στο 0-0 και η πρόκριση στους «8» του Champions League θα κριθεί στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου».

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Λυών και την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Οι Γάλλοι είχαν την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι, αλλά το εξαιρετικό σουτ του Τεριέ στο 9’ σταμάτησε στο δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Οι Μπλαουγκράνα, παρά το γεγονός ότι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Λυών, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες στο απόλυτο μηδέν.

Πλέον, η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νου», με την Μπαρτσελόνα να έχει το προβάδισμα και την Λιόν να ψάχνει ένα… θαύμα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει το πάνω χέρι, με τους Γάλλους ωστόσο να δείχνουν και στο αποψινό παιχνίδι ότι έχουν την ποιότητα και την ικανότητα να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.

Συνθέσεις

Λυών: Λόπες, Μαρσέλο, Ντουμπουά, Μεντί, Ντεναγιέρ, Ντομπελέ (84′ Σεΐκ), Τεριέ (78′ Κορνέ), Αουάρ, Τραορέ (68′ Τουσάρ), Ντεμπελέ, Ντεπάι

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο (81′ Βιδάλ), Λενγκλέ, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Μέσι, Σουάρες, Ντεμπελέ (67′ Κουτίνιο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected