Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση η Σίτι (vid)

Η Σίτι προηγήθηκε 1-0, η Σάλκε έφερε τούμπα το ματς με δύο πέναλτι (2-1), αλλά οι Πολίτες με δέκα παίκτες πέτυχαν δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο και πήραν τη νίκη με 3-2 – Αγκαλιά με την πρόκριση στους «8» η ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Απίθανο ματς στην AufSchalke Arena, αλλά στο τέλος δε… νικούν οι Γερμανοί! Η Σάλκε βρέθηκε μπροστά στο σκορ (2-1) με δυο πέναλτι του Μπενταλέμπ, έπαιξε με παίκτη παραπάνω (αποβλήθηκε ο Οταμέντι), αλλά η Σίτι με αντεπίθεση έφερε τα πάνω – κάτω και σε πέντε λεπτά πήρε σκορ πρόκρισης (3-2).

Οι Βρετανοί απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα και πλέον βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στους «8» του Champions League.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Καλιτζούρι, Μπρούμα, Σανέ, Νάστασιτς, Οτσίπκα, Σερντάρ, ΜακΚένι (78′ Σκρτσίμπσκι), Ουτ (87′ Αρίτ), Μπενταλέμπ, Μεντίλ (65′ Μπουργκστάλερ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Μπερνάρντο Σίλβα, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Στέρλινγκ, Φερναντίνιο, Γκιουντογάν, Ντε Μπρούινε (87′ Ζιτσένκο), Νταβίντ Σίλβα (70′ Κομπανί), Αγουέρο (78′ Ζανέ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected