Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Την Ατλέτικο του “μετρ” Σιμεόνε δεν θα την υποτιμάς ποτέ! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε 2-0 της Γιουβέντους στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των 16 του Champions League με τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, Γοδίν και Χιμένες να σκοράρουν για τους ροχιμπλάνκος.

Όχι μόνο διατήρησε το αήττητο που έχει στην έδρα της η Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Champions League, αλλά πανηγύρισε μία τεράστια νίκη με 2-0 επί της Γιουβέντους (8η σε 13 ματς στον γύρο των «16») στο Wanda Metropolitano.

Πλέον, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει στη διοργάνωση, με το έργο της «Γιουβε» να είναι πάρα πολύ δύσκολο στη ρεβάνς της 12ης Μαρτίου στο Τορίνο.

Η ένατη σερί εντός έδρας νίκη των «ροχιμπλάνκος» σε διοργάνωση της UEFA ήταν απόλυτα δίκαιη με βάση την εμφάνισή τους κυρίως στο β΄ 45λεπτο. Αντίθετα, η πρωτοπόρος και αήττητη της Serie A, Γιουβέντους, ήταν απογοητευτική και δικαιολογημένα γνώρισε την ήττα μετά από 4 νίκες στα 5 τελευταία ματς που είχε δώσει στην φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Συνθέσεις

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Τομάς (61΄ Λεμάρ), Κόκε (67΄ Κορέα), Γκριεζμάν, Σαούλ Νίγκεθ, Ρόντρι, Ντιέγκο Κόστα (58΄ Μοράτα), Χουάνφραν, Χιμένες

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Στσέζνι, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Πιάνιτς (72΄ Τσαν), Ρονάλντο, Ντιμπάλα (80΄ Μπερναρντέσκι), Άλεξ Σάντρο, Ματουϊντί (84΄ Κανσέλο), Μάντζουκιτς, Μπονούτσι, Μπεντανκούρ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected