Κατηγορίες
Basket

Συνέχεια στο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ημαθίας με προκρίσεις για 1ο και 4ο ΓΕΛ Βέροιας (photos+vid)

Δύο ακόμη αγώνες για το Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ημαθίας διεξήχθησαν σήμερα στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου.

Στο πρώτο χρονικά (11.00) το 4ο ΓΕΛ Βέροιας επικράτησε με 35-25 του 5ου ΓΕΛ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, μέσα στις επευφημίες των συμμαθητών τους, που πήραν τη σχετική άδεια και μετέβησαν στο Κλειστό του Μακροχωρίου για να συμπαρασταθούν στους αθλητές.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν :

4ο ΓΕΛ Βέροιας (Λαβασίδης) : Φραντζής, Κιόσγια, Τσαφαλής, Βαρακλής, Ζαμπάκας, Κοτσίδης, Γεγιτσίδης, Ντόκας

5ο ΓΕΛ Βέροιας (Πασχούλας) : Θεοδωρίδης, Δάμτσιος, Μίχος, Μπαλτζής, Κουμπουλίδης, Αξιώτης, Καζίλας, Λαζόπουλος, Ιωσηφίδης, Τσιγγενόπουλος, Χατζησάββας

Στο δεύτερο ματς της ημέρας και μετά από συγκλονιστική εξέλιξη, το 1ο ΓΕΛ Βέροιας επικράτησε με 58-56 στην παράταση του 1ου ΓΕΛ (κανονικός αγώνας 43-43) και θα συνεχίσει στον θεσμό. Άκρως εκδηλωτικό το κοινό και των δύο σχολείων, που έδωσαν βροντερό παρών στο Κλειστό του Μακροχωρίου.

Και στους δύο αγώνες, διαιτητής ήταν ο Χρήστος Μπλατσιώτης, διοικητικός υπάλληλος και πρώην εκπαιδευτικός. Ιατρός αγώνων ήταν ο Κυριάκος Γατουρτζίδης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν :

3ο ΓΕΛ Βέροιας (Στεφούδης) : Πανταζής, Τσιρπανλής, Παγάνης, Ζουμπόδης, Μπιζάκης, Κανακάρης, Γκίτκος, Στογιαννόπουλος

1ο ΓΕΛ Βέροιας (Καραγιαννόπουλος) : Καρανάτσιος, Νικάι, Καραθανάσης, Ιορδανίδης, Παπάς, Αβραμίδης, Ιωαννίδης, Πέπι, Δαμιαλής, Λυκοστράτης, Σούλης, Χρυσοστομίδης

δείτε φωτογραφίες και βίντεο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected