Διάφορα - Συνεργάτες

Το Κέντρο δια βίου Μάθησης Easy Education στο πλευρό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας

Το Κέντρο δια βίου Μάθησης, Easy Education με έδρα τη Βέροια, γιορτάζει φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης και είναι χορηγός της βραβευμένης Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, μίας από τις πιο ενεργητικές και δημοφιλείς βιβλιοθήκες παγκοσμίως.

Για το έτος 2019, η εταιρία Easy Education, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στέκεται αρωγός στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας χρηματοδοτώντας την κάλυψη σημαντικών λειτουργικών της αναγκών.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, αριθμεί περισσότερες από 34.000 μέλη και διαθέτει μία πλούσια συλλογή 150.000 τεκμηρίων. Αξιοποιώντας της δωρεά του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates αναβάθμισε τις υπηρεσίες της και δημιούργησε καινούργιες. Στήριξε και στηρίζει την επιτυχημένη λειτουργία της και στην υποστήριξη που της παρέχουν μεμονωμένοι ιδιώτες, εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, δημόσιες επιχειρήσεις και φιλανθρωπικά σωματεία.

Το Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, δέκα χρόνια τώρα, παρέχει ολοκληρωμένες και συνολικές λύσεις εκπαίδευσης με περισσότερα από 50 προγράμματα σπουδών προς επιλογή και αξιοποίηση. Από το 2008 έως σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 8.000 πολίτες κάτοικοι της Ημαθίας και περισσότεροι από 4.000 εκπαιδευόμενοι πανελλαδικά παρακολουθώντας προγράμματα e-learning.

Website https://www.easy-education.gr/

Facebook Page Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy education

http://www.libver.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected