Basket

Α ΕΚΑΣΚΕΜ – “Αγγίζει” την πρωτιά ο ΦΟ Αριδαίας, εκτός τετράδας οι Αετοί Βέροιας! (αποτελέσματα, βαθμολογία 20ης αγωνιστικής)

Έξι “στροφές” απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ, στις οποίες θα κριθούν τα πάντα όσον αφορά τα play off. Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για την παραμονή.

Στο πιο σπουδαίο ματς της ημέρας, ο ΦΟ Αριδαίας επικράτησε με 78-61 του Αιγινιακού και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που θα δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off. Η ομάδα της Πέλλας έχει δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση, έχει εκτίσει το ρεπό της κι αν κερδίσει μόνο τα εντός έδρας ματς (εξαιρετικά απίθανο σενάριο), θα έχει συγκεντρώσει 43 βαθμούς, μια διόλου ευκαταφρόνητη συγκομιδή για να της δώσει (και έτσι) την πρωτιά.

Τη νίκη της ημέρας ωστόσο σημείωσε ο Αετός Κιλκίς, που επικράτησε με 70-63 των Αετών Βέροιας και “έπιασε” τον Πιερικό Αρχέλαο στους 25 βαθμούς. Η ομάδα της Ημαθίας δείχνει να έχει χάσει τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα που παρουσίασε στην αρχή της σεζόν και με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, τότε είναι πιθανό να βρεθεί εκτός τετράδας και ενώ ξεκίνησε τη σεζόν με 8 σερί νίκες!

Στην τριπλή ισοβαθμία με τον Αιγινιακό είναι πλέον οι Ίκαροι Γιαννιτσών, που δυσκολεύτηκαν αλλά έκαμψαν την αντίσταση του ΓΑΣΠ Πάνθηρες αλλά και ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, που δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Σπουδαία νίκη στο τοπικό ντέρμπι για τον Βατανιακό, που έφτασε στο +22 κόντρα στην ΑΓΕ Πιερίας, που (όπως και οι Αετοί Βέροιας) έμεινε από…λάστιχο στο δεύτερο μισό της μέχρι τώρα σεζόν και έχασε σημαντικό έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Τέλος στη Νάουσα, σημειώθηκε το αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής πόντων στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ο Ζαφειράκης επικράτησε με 44-40 του Πιερικού Αρχέλαου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

ΑΓΕ Πιερίας – Βατανιακός/Σάρισα  60-82
ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών  83-52
Ζαφειράκης Νάουσας – Πιερικός Αρχέλαος  44-40
ΦΟ Αριδαίας – ΑΟΚ Αιγινιακός  78-61
Ίκαροι Γιαννιτσών – ΓΑΣΠ Πάνθηρες  72-67
Αετός Κιλκίς – Αετοί Βέροιας  70-64
Ρεπό : Εδεσσαϊκός

Βαθμολογία

Β
1 ΦΟ Αριδαίας 34
2 ΑΟΚ Αιγινιακός 32
3 Ίκαροι Γιαννιτσών 32
4 ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 32
5 Αετοί Βέροιας 31
6 ΑΓΕ Πιερίας 29
7 Βατανιακός/Σάρισα 28
8 ΓΑΣΠ Πάνθηρες 27
9 Ζαφειράκης 26
10 Πιερικός Αρχέλαος 25
11 Αετός Κιλκίς 25
12 Μ.Αλεξ.Γιαννιτσών 21
13 Εδεσσαϊκός 18

Επόμενη αγωνιστική (21η, 2/3)

Βατανιακός/Σάρισα – ΓΑΣ Αλεξάνδρειας
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ζαφειράκης Νάουσας
Πιερικός Αρχέλαος – ΦΟ Αριδαίας
ΓΑΣΠ Πάνθηρες – ΑΓΕ Πιερίας
Αετοί Βέροιας – Ίκαροι Γιαννιτσών
Εδεσσαϊκός – Αετός Κιλκίς
Ρεπό : ΑΟΚ Αιγινιακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected