Κατηγορίες
Basket

Β ΕΚΑΣΚΕΜ – Όλο και πιο κοντά στην πρωτιά η Κούπα Κιλκίς! (αποτελέσματα, βαθμολογία 19ης αγωνιστικής)

Πολύ σπουδαία νίκη για την Κούπα Κιλκίς σήμερα στην Αλεξάνδρεια, που τη φέρνει «αγκαλιά» με την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β ΕΚΑΣΚΕΜ!

Η ομάδα του Κιλκίς επικράτησε με 84-80 του Άθλου στην Ημαθία και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, που θα της δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα στα play off.

Στα εναπομείναντα παιχνίδια υποδέχεται τον Σκυδραϊκό, ακολουθεί το ντέρμπι στη Γουμένισσα και την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Όσον αφορά τον δεύτερο ΑΟΚ, συνέχισε επίσης με νίκη και συγκεκριμένα στη Σκύδρα με σκορ 78-54. Η ομάδα της Γουμένισσας, ακόμη κι αν επικρατήσει της Κούπας την προτελευταία αγωνιστική, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τερματίσει πρώτη καθώς μεσολαβεί το ρεπό του επόμενου Σαββάτου.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΓΑΣ Βαφύρας, που επικράτησε με 88-73 του Κεραυνού Άσπρου (ακολουθούν το εντός έδρας με Αξιούπολη, το εκτός στη Νέα Σάντα και το εντός με Άθλο Αλεξάνδρειας) ενώ στην τέταρτη θέση παραμένει ο Εργόναθλος (εντός με τον Άθλο, εκτός με Σκυδραϊκό και εντός με Γουμένισσα το υπόλοιπο πρόγραμμα), που δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση των Ατρομήτων στη Νέα Σάντα.

Στην 5η θέση και στο -1 από τις θέσεις των play off είναι ο Άθλος Αλεξάνδρειας, που πλέον εξαρτάται από τα αποτελέσματα των ομάδων που προπορεύονται ενώ δύσκολα να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα οι ΑΚΕ Πιερίας (ρεπό σήμερα) και Σκυδραϊκός, που έχουν 26 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Αλέξανδρος Αξιούπολης – ΑΣ Κολινδρού  53-32
Κεραυνός Άσπρου – ΓΑΣ Βαφύρας  73-88
Ατρόμητοι Νέας Σάντας – Εργόναθλος Πολυκάστρου  65-71
Άθλος Αλεξάνδρειας – Κούπα Κιλκίς  80-84
Σκυδραϊκός – ΑΟΚ Γουμένισσας  54-78
Ρεπό : ΑΚΕ Πιερίας

Βαθμολογία

Β
1 Κούπα Κιλκίς 32
2 ΑΟΚ Γουμένισσας 30
3 ΓΑΣ Βαφύρας 29
4 Εργόναθλος 29
5 Άθλος Αλεξάνδρειας 28
6 ΑΚΕ Πιερίας 26
7 Σκυδραϊκός 26
8 Αλέξανδρος Αξιούπολης 25
9 Κεραυνός Άσπρου 22
10 Ατρόμητοι Ν.Σάντας 19
11 ΑΣ Κολινδρού 17

Επόμενη αγωνιστική (20η, 2/3) 

ΓΑΣ Βαφύρας – Αλέξανδρος Αξιούπολης
ΑΚΕ Πιερίας – Κεραυνός Άσπρου
ΑΣ Κολινδρού – Ατρόμητοι Νέας Σάντας
Εργόναθλος Πολυκάστρου – Άθλος Αλεξάνδρειας
Κούπα Κιλκίς – Σκυδραϊκός
Ρεπό : ΑΟΚ Γουμένισσας

error: Protected