Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Για πρώτη φορά ένα 0-0 στην Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ! (vid)

Το ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ είχε τραυματισμούς, ελάχιστες φάσεις και κανένα γκολ για πρώτη φορά στην ιστορία των δυο ομάδων στην Premier League. Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έμειναν στο μηδέν, αλλά οι Κόκκινοι επέστρεψαν στην κορυφή!

Απίθανα πράγματα στο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ και… ρεκόρ! Καρέ τραυματισμών, κανένα γκολ για πρώτη φορά σε μάχη τους στην Premier σε αυτό το γήπεδο, αλλά τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και η Λίβερπουλ έμειναν ικανοποιημένες από το 0-0.

Η Μάντσεστερ παρά τα προβλήματα δεν έχασε, ενώ οι Κόκκινοι βρέθηκαν μόνοι στην κορυφή και στο +1 από τη Σίτι. Παράλληλα, ο Ντε Χέα έγινε ο 7ος γκολκίπερ στην Premier League με 100 clean sheets με μια ομάδα (ο δεύτερος μετά τον Σμάιχελ που το πετυχαίνει για τη Γιουνάιτεντ).

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Ερέρα (21′ Περέιρα), Πογκμπά, Μάτα (25′ Λίνγκαρντ (43′ Αλέξις Σάντσες)), Ράσφορντ, Λουκάκου

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Χέντερσον (71′ Σακίρι), Μανέ, Σαλάχ (79′ Οριγκί), Φιρμίνο (31′ Στάριτζ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected