Κατηγορίες
Football League

Νικητής στη λασπομαχία ο ΑΟΧ Κισσαμικός!

Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη που του βελτιώνει αισθητά τη βαθμολογική του νίκη πανηγύρισε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός απέναντι στα Τρίκαλα (1-0), “ξεκλειδώνοντας” την αντίπαλη άμυνα με “χρυσή αλλαγή” τον Καραγιάννη.

Από σέντρα του βραχύσωμου μέσου, στον οποίο έδωσε χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό ο Αλέκος Βοσνιάδης, σημειώθηκε το μοναδικό γκολ στο 81′, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από σώματα αμυνομένων.

“Κλειστό” παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να χάνει μεγάλη ευκαιρία, από στατική φάση, με τον Σισέ στο 15′ και τα Τρίκαλα να φτάνουν κοντά στο 0-1 στο 22′ με τον Καπό, σε φάση όπου έκανε σωτήρια επέμβαση ο Παπαδόπουλος. Η επόμενη αξιόλογη φάση ήταν στο 44′ όταν από κακό διώξιμο του Ντόση ο Γκίνη είχε “φάτσα” την εστία αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο με το ξεκίνημα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός “σπατάλησε” σπουδαία ευκαιρία με τον Ρίσκι (46′) και λίγα λεπτά μετά ο Ταΐρης αρνήθηκε το γκολ στον Φινλανδό επιθετικό (52′).

Στη συνέχεια η χανιώτικη ομάδα “έπαιξε με τη φωτιά” και χρειάστηκε ο Παπαδόπουλος να επέμβει θετικά σε δύο περιπτώσεις και να αρνηθεί το γκολ στον Σαλίμ Σισέ (54′ και 68′). Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι (πάνω μέρος οριζόντιου) στο 74′, σε φάση όπου ο Σμυρλής προσπάθησε να προλάβει την μπάλα και να βγάλει σέντρα.

Με τον αγωνιστικό χώρο αρκετά βαρύ και τη βροχή να δυναμώνει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός βρήκε τη λύση με τον προερχόμενο από τον πάγκο Καραγιάννη (81′), ενώ στο 94′ γλίτωσε το… έμφραγμα με τον Τόλι να σώζει σχεδόν στη γραμμή.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟΧ-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Αλί Σισέ, Φαζός, Παπαχρήστος, Γκίνη (78′ Καραγιάννης), Μουμίν, Σάλιακας, Κάσσος (65′ Αρναρέλλης), Ρίσκι (72′ Βρεττός), Κουσκουνάς

Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (87′ Λάσκαρης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας, Καπός, Γουερέ (65′ Σμυρλής), Σαλίμ Σισέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P