Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Μεγάλο “διπλό” του Λεβαδειακού στη Ξάνθη, “απόδραση” στο 90+3′!

Νίκη… buzzer beater πήρε ο Λεβαδειακός απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-0, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε δύο δόσεις.

Οι Ακρίτες έχασαν πέναλτι στο 48’ με τον Ντουρίσκοβιτς να μην καταφέρνει να νικήσει τον Μπάγιτς. Και στο 90+3’ ο Ιωαννίδης πέτυχε το γκολ της… λύτρωσης για τους Βοιωτούς, οι οποίοι κάνουν αντεπίθεση παραμονής στις τελευταίες αγωνιστικές.

Από το 23’ ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι στα Πηγάδια, μιας και σε εκείνο το σημείο το είχε διακόψει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος το Σάββατο, λόγω των θυελλωδών ανέμων. Στα 22 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, αν και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό, αλλά δεν δημιουργήθηκαν καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πέναλτι υπέρ της Ξάνθης, σε χέρι του Μητρόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η φάση δεν είναι ξεκάθαρη, ωστόσο ο διαιτητής ήταν κοντά και καταλόγισε την παράβαση. Ο Ντουρίσκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη. Τη δεύτερη φορά όμως ο Μπάγιτς απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν. Οι Βοιωτοί ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και στο 61’ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Κασάδο, αλλά δεν δόθηκε.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει χωρίς σκορ, στο 90+3’ ο νεοεισελθών Ιωαννίδης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Νανγκίς και έκανε το 0-1!

Συνθέσεις

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς (86’ Σαρπόνγκ), Κασάδο, Μπαριέντος (71’ Μπρίτο), Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (60’ Ντε Αμορίμ), Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νανγκίς (90+3’ Στανόβενιτς), Κονέ, Μαρκόφσκι, Καραχάλιος (90+4’ Παντελιάδης), Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (88’ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Αντιλέχου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected