Κατηγορίες
Basket

Συνεχίζεται το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού…

Ντέρμπι ως την τρίτη περίοδο, μονόλογος από εκεί και πέρα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να φτάνει πιο άνετα από ότι διαφαινόταν στην τελική επικράτηση με το 97-81 στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και τον Ολυμπιακό να μετρά πια πέντε συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση.

Καλά διαβασμένες οι δύο ομάδες έδειξαν από τα πρώτα λεπτά πως είχαν τις απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που θα έβαζε ο αντίπαλος πάγκος. Ακόμη και όταν ο Μιλουτίνοφ χρεώθηκε με δύο φάουλ νωρίς ο Ντέιβιντ Μπλατ έδειξε να έχει τις λύσεις που χρειαζόταν είτε με τον ΛεΝτέι να περνάει στο πέντε, είτε με τον Μπόγρη, είτε στο τελευταίο δίλεπτου του πρώτου μισού με τον Πρίντεζη να περνά στη θέση πέντε.

Είχε λύσεις όμως και με τον Σπανούλη και με τον Ουέμπερ, ο οποίος με το «καλημέρα» βρήκε θέση ανάμεσα στους αγαπημένους της εξέδρας. Οι δύο ομάδες βρήκαν λύσεις από τα 6μ75 με την ΤΣΣΚΑ να βρίσκει επιθετικά απαντήσεις με τις διεισδύσεις των παικτών της. Καμία από τις δύο από την άλλη δεν κατάφερε να χτίσει μια διαφορά με τους Ρώσους να κρατάνε το προβάδισμα σταθερά, έστω και μ’ έναν πόντο, από το 12’ ως το 19’40’’ όταν ο Μάντζαρης έγραψε με τρίποντο το 50-48.

Με το “καλημέρα” στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βασίλης Σπανούλης χρεώθηκε με τέταρτο φάουλ από τους ρέφερι, πηγαίνοντας άμεσα στον πάγκο και ακολούθησε στο 23’13” και ο Ουέμπερ! Ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να πάρει και πάλι προβάδισμα (60-58, 25’25”), αλλά οι Ρώσοι έκαναν ένα βήμα μπροστά για το 64-74 (30’50”) μετά και το τρίτο φάουλ του Μιλουτίνοφ, ο οποίος μάλιστα αναγκάστηκε σε δύο φάσεις να παίξει με ένα παπούτσι, αφού το άλλο είχε βγει!

Η ΤΣΣΚΑ είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα (66-78 στο 31’45”, 70-82 στο 33’34”) και ο Ολυμπιακός έδειχνε να μην έχει το καθαρό μυαλό για να πάει ήρεμα στο δικό του παιχνίδι, έχοντας ταυτόχρονα στο παρκέ δύο γκαρντ που είχαν από τέσσερα φάουλ. Η απόσταση έφτασε στο +20 (73-93, 38′) και η ήττα για τους “ερυθρόλευκους” σφραγίστηκε με το 81-97.

Δεκάλεπτα: 23-21, 50-51, 64-72, 81-97

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected