Super League 1

Μεγάλη εμφάνιση του Άρη, “αγκαλιάζει” την 5η θέση!

Ο Άρης νίκησε 2-0 την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βρίσκοντας δίχτυα με τους Λάρσον και Ρόουζ! Δύο δοκάρια και αρκετές ακόμα ευκαιρίες οι παίκτες του Παντελίδη, που εδραιώνονται στην πεντάδα.

Οι “κιτρινόμαυροι” της Θεσσαλονίκης κυνήγησαν απελπισμένα μια μεγάλη νίκη και τη βρήκαν καθώς επικράτησαν με 2-0 της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, κυριάρχησε του αντιπάλου της και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα από τα δύο που της έδωσαν οι Λάρσον, Ροζ.

Καθαρό σκορ, ένα σωρό χαμένες ευκαιρίες, με έξυπνη τακτική (έδωσε χώρο στην ΑΕΚ) και τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι του. Κακό παιχνίδι για την ΑΕΚ, χωρίς δημιουργία, περιορίστηκε σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας και τίποτε περισσότερο.

Ο Άρης έδωσε ξεκάθαρα την πρωτοβουλία των κινήσεων στην ΑΕΚ, καθόλου τυχαία η τελευταία διατήρησε επίπεδο κατοχής άνω του 60% στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν της έδωσε το δικαίωμα δημιουργίας μέσα από τον άξονα. Ο στόχος του Παντελίδη ήταν ξεκάθαρος, η τακτική του ουσιαστικά ήταν πανομοιότυπη μ’ αυτή που εφήρμοσε στην Τούμπα.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (4-2-3-1): Κουέστα, Βαλεριάνος, Κόρχουτ, Ροζ, Βέλεθ, Σιώπης, Ματίγια, Ντιγκινί, Ματέο Γκαρσία (87’ Μαρτίνες), Λάρσον (78’ Φετφατζίδης), Γιουνές (71’ Μπάσα).

ΑΕΚ (3-5-2): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης (46’ Σβάρνας), Σιμόες, Αλεφ, Μάνταλος, Λιβάια (75’ Αλμπάνης), Μπακασέτας (62’ Μπογιέ), Πόνσε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected