Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξανά “διπλό” η Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη και…φουλ για νταμπλ! (vid)

Η Μπάρτσα άλωσε (0-1) ξανά το άντρο της Ρεάλ, την άφησε και εκτός πρωταθλήματος, παίρνοντας κεφάλι σε νίκες στο Clasico για πρώτη φορά από το 1932 και πάει ολοταχώς για νταμπλ.

Το γκολ του Ράκιτιτς στο 26ο λεπτό, ήταν υπεραρκετό για την Μπαρτσελόνα για να νικήσει για 2η φόρα μέσα σε λίγα 24ωρα τη μεγάλη της αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, να την ξεπεράσει σε νίκες στους μεταξύ τους αγώνες και να την αφήσει στο -12 από την κορυφή!

Μπορεί να μην είχε πολλά γκολ, όπως το παιχνίδι των δύο ομάδων την Τετάρτη για το Κύπελλο. Είχε ωστόσο δυνατές μονομαχίες, ρυθμό, ένταση και… νικητή και πάλι την Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε, που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες «έκλεισε» το σπίτι της μεγάλης της αντιπάλου, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Ράκιτιτς στο 26ο λεπτό.

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο (75′ Ισκο), Κρόος (55′ Βαλβέρδε), Μόντριτς, Μπέιλ (61′ Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς (90’+2′ Σεμέντο), Αρτούρ (71′ Βιδάλ), Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (78′ Κουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected