Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανατροπή της Μπενφίκα στο ντέρμπι της Πορτογαλίας και κορυφή! (vid)

Η Μπενφίκα με βασικούς και αναντικατάστατους τους Βλαχοδήμο και Σάμαρη επικράτησε με 2-1 της Πόρτο εκτός έδρας και σκαρφάλωσε στην κορυφή του πρωταθλήματος

Διπλό τίτλου πραγματοποίησε η Μπενφίκα μέσα στο Ντραγκάο επικρατώντας της Πόρτο με 2-1 ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της σκορ. Για τους “αετούς” της Λισσαβόνας που πλέον βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία με 59 βαθμούς έναντι 57 της Πόρτο ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι οι Βλαχοδήμος και Σάμαρης.

Όπως αναφέρει το Sport24, η Πόρτο άνοιξε το σκορ σε μια περίεργη φάση όταν στο 16′ ο Λόπες εκτέλεσε ένα φάουλ η μπάλα κόντραρε στο τείχος και επανήλθε στα πόδια του. Ο επιθετικός των γηπεδούχων σούταρε ξανά με τη μπάλα να περνάει πάνω από έναν συμπαίκτη του που ήταν σε θέση οφσάιντ και έκανε κίνηση για να αποφύγει τη μπάλα με τον διαιτητή να μετράει το γκολ και τον Βλαχοδήμο να διαμαρτύρεται έντονα για οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν δέκα λεπτά αργότερα με σουτ του Ζοάο Φέλιξ μέσα από την περιοχή να φέρουν το ματς στα ίσια.

Το γκολ της νίκης για τη Μπενφίκα ήρθε στο 52′ μετά από έναν ωραίο συνδυασμό και σουτ του Ράφα Σίλβα μέσα από την περιοχή.

Συνθέσεις

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάναφα, Φελίπε, Πέπε, Τέγες, Ερέρα, Κορόνα (61′ Τικίνιο), Τόρες, Μπραχίμι, Μαρέγκα, Λόπες (61′ Οτάβιο)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Φερέιρα, Γκριμάλδο, Πίζι (71′ Ζέντσον Φερνάντες), Σάμαρης, Γκάμπριελ, Ράφα Σίλβα (88′ Κορτσία), Σεφέροβιτς, Ζοάο Φέλιξ (92′ Σέρβι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected