Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ατρόμητος-Πανιώνιος και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ σήμερα στο “μενού” του Barok Coffee-Bar!

Ημέρα ντέρμπι και… κορυφής η σημερινή, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Μάχες για τη σωτηρία σε Ηράκλειο και Λιβαδειά, στο κυνήγι της τρίτης θέσης ο Ατρόμητος.

Μια πλούσια ποδοσφαιρική ημέρα που προσφέρει και σήμερα στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας και συγκεκριμένα στην Μερκουρίου Καρακωστή!

Στις 16:00 Aτρόμητος και Πανιώνιος αναμετρώνται στο Περιστέρι και αμφότεροι θέλουν να γιάνουν τις πληγές τους από τους μεσοβδόμαδους αποκλεισμούς τους στο Κύπελλο. Σε μια εβδομάδα η οποία χαρακτηρίστηκε από τον αποκλεισμό με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ και την τιμωρία του Αμρ Ουάρντα, οι γηπεδούχοι θέλουν να προσθέσουν στο σακούλι τους ακόμα τρεις βαθμούς προκειμένου να «πιάσουν» την Ένωση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, καθώς και την υπερπροσπάθεια την οποία κατέβαλαν στην Τούμπα στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Πολλές οι απουσίες και για τις δυο ομάδες, με τον Νταμίρ Κάναντι να μην υπολογίζει τους τιμωρημένους Ουάρντα, Μάντσον, Κιβρακίδη και τους τραυματίες Μούγιακιτς και Ούμπιδες. Εκτός για την ομάδα του Άκη Μάντζιου οι τιμωρημένοι Τσιλούλης, Μανθάτης και Κόρμπος.

Η σέντρα του ντέρμπι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά ότι βρίσκονται σε «κακό φεγγάρι» μετά την ήττα στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο και πλέον καλούνται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις. Χωρίς ήττα εντός έδρας φέτος το «τριφύλλι», επιστρέφουν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη οι Ινσούα, Γιόχανσον, εκ νέου απών ο τραυματίας Κουλιμπαλί. Στον ΠΑΟΚ η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Άρη, καθώς και η ψυχοφθόρος πρόκριση επί του Πανιωνίου στο Κύπελλου ήχησαν σαν καμπανάκι στα αυτιά του Ραζβάν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του. Περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν και οι φιλοξενούμενοι δίνουν το τελευταίο δύσκολο τεστ πριν την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Σημαντικές για τον Ρουμάνο τεχνικό οι απώλειες των Ζάμπα, Ελ Καντουρί και Πέλκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των αγώνων:

15:00 ΟΦΗ – Λάρισα

16:00 Ατρόμητος – Πανιώνιος

17:15 Λεβαδειακός – Λαμία

19:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

19:15 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected