Κατηγορίες
Football League

“Τσίμπησε” τον βαθμό στο 90+ η Κέρκυρα!

Σπουδαία ευκαιρία έχασε ο Καραϊσκάκης να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα, πληρώνοντας το νόμο του ποδοσφαίρου, αφού απώλεσε πολλές μεγάλες ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς

Από την πλευρά της η Κέρκυρα δεν πιστοποίησε σε καμία περίπτωση την εμπειρία και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της, έχοντας πέραν του γκολ, μία πραγματικά αξιόλογη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 7ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας, τα σουτ των Νίκιτς και Λινάρδου κόντραραν, ενώ από το κόρνερ, το σουτ του Χαντάκια έφυγε ψηλά άουτ.

Ο Καραϊσκάκης απάντησε στο 9ο λεπτό με γκολ, όταν ο Βουκμίροβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας στο κέντρο, γύρισε το κορμί του και πέρασε μια θαυμάσια μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών, βγάζοντας τον Τζιώρα σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, απέναντι στον Κουτζαβασίλη, με το φορ της αρτινής ομάδας να στοπάρει και να πλασάρει ψύχραιμα για το 1-0.

Στο 24ο λεπτό, ο Παναγιώτου εκτέλεσε ωραία φάουλ, ο Καπίας δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα για λίγο, και εκείνη κατέληξε στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη.

Στο 26ο λεπτό, ο Πασάς έπιασε εξαιρετικό σουτ από δύσκολη γωνία, ο Μέλκας έδιωξε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο Λινάρδος που στην επαναφορά σκόραρε, υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Καραϊσκάκης άγγιξε το 2-0, όταν από δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ, ο Άλεξιτς μπέρδεψε τα στόπερ της Κέρκυρας, η μπάλα στρώθηκε τέλεια στον Τζιώρα που σούταρε δυνατά, όμως ο Κουτζαβασίλης με πολύ μεγάλη επέμβαση, του αρνήθηκε το γκολ.

Στο 41ο λεπτό, ήρθε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, όταν ο Βουκμίροβιτς έπειτα από διώξιμο αμυντικών, έπιασε θαυμάσιο εναέριο βολέ από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Κουτζαβασίλη, ο οποίος έπεσε και βρήκε την μπάλα λίγο, χωρίς όμως να αποσοβήσει το γκολ, όμως ο δεύτερος βοηθός σήκωσε τη σημαία, υποδεικνύοντας οφσάιντ παίκτη που θεώρησε ότι εμπόδιζε τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, με την πρώτη αίσθηση να είναι πως η απόφαση είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας (Χαραλαμπίδης) : Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Παντίδος, Γυφτοκώστας (58′ Χρούσιελ), Ψιάνος, Χούσος, Τζιώρας, Βουκμίροβιτς (86′ Μπαντέ), Άλεξιτς (77′ Σεράνο)

Κέρκυρα (Αναστόπουλος) : Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Κούρος, Χαντάκιας (76′ Μότα), Ιωάννου, Νίκιτς (56′ Σιατραβάνης), Κρητικός, Κόντος (63′ Γεωργακόπουλος), Λινάρδος, Ζορμπάς, Πασάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected