Κατηγορίες
Super League 1

Τρίτος ο Ατρόμητος, 3-0 τον Πανιώνιο!

Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Πανιωνίου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν την κούραση και τις απουσίες των «κυανέρυθρων» και έφτασαν στη νίκη, χάρη στα γκολ των Κουλούρη, Ενσικουλού και στο αυτογκόλ του Μπανανά. Ο Πανιώνιος δεν είχε δυνάμεις για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Όπως αναφέρει το onsports, οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 18’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουλούρη, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μαξίμοβιτς στον ίδιο τον διεθνή επιθετικό.

Στο 25’ με αυτογκόλ του Μπανανά έγινε το 2-0, όταν σε γύρισμα του Ενσικουλού από δεξιά ο στόπερ του Πανιωνίου προσπάθησε να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανοΐλοβιτς.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 52’ ένα σουτ του Ντουρμισάι μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Θεοδωράκη, αλλά το 3-0, που είχε την «υπογραφή» του Ενσικουλού στο 53ο λεπτό ύστερα από έξοχη ατομική προσπάθεια, έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν για να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Στα… χάιλαϊτς της αναμέτρησης η απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Μπανανά στο 89΄, όταν σε άδεια εστία και από το ένα μέτρο πέταξε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Ατρόμητου!

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης Χατζηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιντες (84’ Κορτ), Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Μανούσος (73’ Κωτσόπουλος), Κουλούρης, Ενσικουλού (73’ Μπρούνο).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος (87’ Οικονομίδης), Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης (62’ Άρτσε), Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς (74’ Καμαρά), Ντουρμισάι, Μπουμάλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected