Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, Βρέσκας στο AEL FC Arena! Όλοι οι ορισμοί της 24ης αγωνιστικής στη Super League

Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 24ης αγωνιστικής της Super League, που διεξάγεται το τριήμερο 9-11/3.

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο (10/3, 19.30) η ΚΕΔ επέλεξε τον Αγκαγέν Αλιγιάρ από το Αζερμπαϊτζάν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αμιράλι Αφίκ και Μαμαντού Ρζα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας.

Στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (9/3, 19.30) η ΚΕΔ επέλεξε γερμανική «σφυρίχτρα» και συγκεκριμένα τον Τομπίας Βελτζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φολτίν Ράφαελ και Χάκερ Μάρκους.

Μία μέρα πριν και συγκεκριμένα στις 15.00, στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό, διαιτητική τριπλέτα θα είναι ο Ημαθιώτης Γιώργος Βρέσκας της ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (από την ίδια Ένωση) και Ιορδάνη Απτόσογλου από την Αθήνα, με τέταρτο διαιτητή τον Θανάση Σέζο από την ΕΠΣ Κιλκίς.

Όλοι οι ορισμοί ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected