Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Ποιοι θα αγωνιστούν στα play off της Γ Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας

Βρισκόμαστε στις αρχές Μαρτίου, οι καιρικές συνθήκες φαίνεται πως ομαλοποιούνται μετά τις συνεχόμενες χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίΕς και πλέον όλες οι αθλητικές δραστηριότητες επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς.

Το πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται πιο νωρίς από όλα της ΕΠΣ Ημαθίας είναι αυτό της Γ Ερασιτεχνικής, ωστόσο μετά την καθιέρωση των play off που αποφάσισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος (καλώς αν θέλετε την άποψη μας) αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που (κατά τα φαινόμενα) έξι ομάδες θα ανέλθουν κατηγορία!

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει σχετικά η προκήρυξη (ΕΔΩ), αν Βέροια και Νίκη Αγκαθιάς παραμείνουν στη Γ Εθνική (ευχές όλων όχι μόνο να παραμείνουν αλλά και να ανέβουν κατηγορία) τότε έξι θα είναι οι ομάδες που θα προβιβαστούν στη Β Ερασιτεχνική της σεζόν 2019/2020, τρεις από κάθε όμιλο.

Για να φτάσουμε εκεί όμως, οι τέσσερις πρώτες ομάδες του κάθε γκρουπ θα περάσουν τη διαδικασία των play off, που καθιερώνεται για πρώτη φορά στα χρονικά και ήδη έχει διαφανεί πως έγινε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο 1ος όμιλος βρίσκεται στην 9η αγωνιστική και απομένουν δύο ακόμη στροφές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια, ενώ στον 2ο απομένουν τέσσερις ακόμη αγωνιστικές για να αναδειχτούν οι συνολικά 4 ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off.

Το sportsup.gr παρουσιάζει τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι διεκδικητές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου ενώ το πως θα διεξαχθούν οι αγώνες διαβάθμισης μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ

Αναλυτικά :

1ος όμιλος

Δόξα Κυψέλης (19β) : ΑΟ Συκιάς (εντός), Αχιλλέας Νεοκάστρου (εκτός)
ΑΕ Τρικάλων (18β) : ΑΕ Καψόχωρας (εντός), ΑΟ Συκιάς (εκτός)
ΑΟ Συκιάς (12β) : Δόξα Κυψέλης (εκτός), ΑΕ Τρικάλων (εντός)
ΠΟ Ξεχασμένης (12β) : Αχιλλέας Νεοκάστρου (εκτός), ΑΕ Καψόχωρας (εκτός)
ΑΕ Καψόχωρας (10β) : ΑΕ Τρικάλων (εκτός), ΠΟ Ξεχασμένης (εντός)

2ος όμιλος 

Άχθος Αρούρης (22β) : Παλασίδειος Ακαδημία (εντός), Ερμής Τριλόφου (εκτός), Μακεδονικός Ρόδακα (εντός), Ρεπό
Δόξα Νάουσας (16β) : Ρεπό, Φίλιππος Πολλών Νερών (εκτός), Παλασίδειος Ακαδημία (εντός), Μακεδονικός Ρόδακα (εκτός)
Ερμής Τριλόφου (13β) : Άτλας Ζερβοχωρίου (εντός), Άχθος Αρούρης (εντός), Ρεπό : Φίλιππος Πολλών Νερών (εντός)
Μακεδονικός Ρόδακα (12β) : Φίλιππος Πολλών Νερών (εντός), Παλασίδειος Ακαδημία (εκτός), Άχθος Αρούρης (εκτός), Δόξα Νάουσας (εντός)
Άτλας Ζερβοχωρίου (11β) : Ερμής Τριλόφου (εκτός), Ρεπό, Φίλιππος Πολλών Νερών (εκτός), Παλασίδειος Ακαδημία (εκτός)

Οι βαθμολογίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected