Κατηγορίες
Football League

Πέρασε από το Αιγίνιο ο Καραϊσκάκης Άρτας και…ανάσανε!

Οδυνηρή ήττα με 1-2 από τον Καραϊσκάκη γνώρισε ο Αιγινιακός στο «Γιάννης Παραλυκίδης» του Αιγινίου, για την 20η αγωνιστική της Football League και παρέμεινε τελευταίος με 13 βαθμούς, χωρίς να κατορθώσει να μειώσει τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν βήμα παραμονής.

Το σκορ άνοιξε στο 20′ ο Ματθαίου με τον Αιγινιακό να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Κούστα στο 78′. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 82′ ο Ψιάνος.

Ο Αιγινιακός αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστο το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ η ομάδα της Άρτας, εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές ευκαιρίες της και έφυγε με το «διπλό», με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη του στο Αιγίνιο, με το ίδιο σκορ, απέναντι στον Αιγινιακό, όπου βρέθηκε στις αρχές της φετινής περιόδου (η πρώτη ήταν με τον Αήττητο Σπάτων).

το φιλμ του αγώνα στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Σ. Τοπαλίδης, Γιαλαμούδης (64′ Κούστα), Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόσκι, Πολύζος, Τσολακίδης (52′ Παπαδόπουλος), Σοφιάνης, Βλαχομήτρος (70′ Χαρμπάν), Γρανάδος.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Μέλκα, Καπίας, Παντίδος, Σεβαστιάν, Παναγιώτου, Παπανίκου, Ψιάνος, Στέφαν (46′ Ροντρίγκεζ), Ματθαίου (62′ Καψάλης), Άλεξιτς (55′ Γυφτοκώστας), Τζιώρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected