Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα” η Γιουνάιτεντ και πήρε επική πρόκριση! (vid)

Είναι από τα παιχνίδια που λες : “γιατί ρε γ@@@ο να τελειώσει”! Κι όμως, για μία ακόμη φορά το Champions League μας χαρίζει απλόχερα στιγμές ποδοσφαιρικής ονείρωξης!

Στην πιο επική πρόκριση στη μετά Φέργκιουσον εποχή, η Γιουνάιτεντ νίκησε 3-1 την Παρί στη Γαλλία και πέρασε στους «8» του Champions League!

Κανείς δεν πίστευε πριν από τον επαναληπτικό του Παρισιού, πως αυτή η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί σε βάρος της ποιοτικής και πανάκριβης Παρί Σεν Ζερμέν. Χωρίς τον Πογκμπά, με πολλά προβλήματα αλλά με την αύρα της εποχής του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που ήταν στις κερκίδες και καμάρωσε την ομάδα του να φτάνει σε έναν… άθλο, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατάφερε να φέρει «τούμπα» το 0-2 του πρώτου ματς στο «Ολντ Τράφορντ» και να αποδείξει για ακόμα μια φορά πως όσα και αν είναι τα εκατομμύρια των Αράβων, η φανέλα της Παρί είναι… πούπουλο μπροστά στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως οι «κόκκινοι διάβολοι».

Με μια μυθική εμφάνιση, βγαλμένη από τη «χρυσή» εποχή του σερ Άλεξ – με τον άξιο μαθητή του Σόλσκιερ στον πάγκο βέβαια – η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να νικήσει 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και να περάσει στους «8» του Champions League, γράφοντας ιστορία!

Οι στιγμές στο «Παρκ ντε Πρενς» μετά το τέλος του ματς ήταν συγκλονιστικές, με τους Γάλλους να πέφτουν στο χορτάρι και να κλαίνε… χωρίς αύριο, αφού και πάλι έμειναν μακριά από τον τελικό και την πολυπόθητη κούπα. Την ίδια ώρα, οι Άγγλοι είχαν πάει στην κερκίδα των οπαδών τους και είχαν γίνει… ένα μαζί τους πανηγυρίζοντας έξαλλα!

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Μπουφόν, Κέρερ (70’ Παρέδες), Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Βεράτι, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες, Μπερνάτ, Ντι Μαρία, Ντράξλερ (70’ Μενιέ), Μπαμπέ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μπαϊγί (36’ Νταλότ), Σμόλινγκ, Λιντέλεφ, Σο, ΜακΤόμινι, Φρεντ, Γιανγκ (87’ Γκρίνγουντ), Αντρέας Περέιρα (80’ Τσονγκ), Ράσφορντ, Λουκάκου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected