B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πρωταθλητής Ημαθίας στο Σχολικό πρωτάθλημα το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας! (photos+vid)

Με τον τελικό για τον νομό Ημαθίας, ολοκληρώθηκε σήμερα (7/3) το Σχολικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας αντιμετώπισε το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, μια αναμέτρηση που διεξήχθη στις 12 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάουσας και παρακολούθησαν πάνω από 300 γονείς και μαθητές.

Η ομάδα της Νάουσας επικράτησε με 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 46ο λεπτό ο Θανάσης Ντεμίρι, που πήρε την κατάλληλη θέση στη μεγάλη περιοχή μετά την εκτέλεση του κόρνερ από δεξιά και με κεφαλιά, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο :

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, αρκετές καλές στιγμές αλλά και πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, δείγμα πως και οι δύο ομάδες ήθελαν να συνεχίσουν στον θεσμό.

Χαρακτηριστικές στιγμές κατέγραψε η κάμερα του sportsup.gr που βρίσκεται και φέτος κοντά στα Σχολικά Πρωταθλήματα, με αποκορύφωμα ένα παρ ολίγον εκπληκτικό τέρμα από τον Χρήστο Κοσέογλου που απέκρουσε εξίσου εντυπωσιακά ο Σάκκος.

δείτε :

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησαν οι έντονοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες και συμμαθητές του στο ΕΠΑΛ Νάουσας και από σήμερα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο αγώνα του Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας, με αντίπαλο σχολείο από την Πέλλα (θα προκύψει αύριο Παρασκευή).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Ποζιάδη. Ιατρός αγώνα ο κ. Κυριάκος Γατουρτζίδης

Συνθέσεις

1ο ΕΠΑΛ Νάουσας : Σάκκος, Αναδός, Πίτος, Ντεμίρη Θ. (70+ Δίγκας), Μισιρλίδης, Πανάγος, Βασιλειάδης (75′ Ντεμίρη Μ.), Ηλίας (65′ Κωστόπουλος), Τσιαούσκογλου (68′ Αγιάζι), Τασιώνας, Γιαμαλίδης

1ο ΕΠΑΛ Βέροιας : Καμπάς, Ράμα, Γιάγτζι, Κουτσούκης, Μανωλόπουλος, Μελιόπουλος (53′ Κωστογλίδης), Κοσέογλου, Χαραλαμπίδης, Γράτσιανος (50′ Αλεξιάδης), Κουκουτσίδης, Λουκίδης

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected