Super League 1

Άλλο ένα τρίποντο για τον ΠΑΟΚ, πάλι γκολ ο Σφιντέρσκι!

Χωρίς σταματημό ο ΠΑΟΚ, έφτασε στο 3-0 κόντρα στον Ατρόμητο και έκανε ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο. Σκόραρε και πάλι ο Σφιντέρσκι, αστόχησε σε πέναλτι στο 0-0 ο Βιερίνια.

Η επέλαση του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίστηκε και απέναντι στον Ατρόμητο, τον οποίο νίκησε 3-0 στην Τούμπα και έκανε ένα ακόμα βήμα για το αήττητο πρωτάθλημα!

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα για τον τίτλο έκανε ο ΠΑΟΚ ξεπερνώντας το εμπόδιο του φιλόδοξου Ατρομήτου με 3-0 στην κατάμεστη Τούμπα. Η 21η νίκη του ΠΑΟΚ ουσιαστικά εξασφαλίστηκε από το πρώτο ημίχρονο με δυο γκολ των Ολιβέϊρα με κεφαλιά στο 38′ και Μπίσεσβαρ με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Νωρίτερα στο 16′ ο Βιεϊρίνια έχασε πέναλτι που απέκρουσε ο Θεοδωρίδης. Στο 82′ ο Σφιντέρσκι με υποδειγματικό πλασέ τριπλασίασε τα γκολ της ομάδας του μετά από ασίστ του Μπίσεσβαρ. Ο Ατρόμητος τέλειωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού ο Μπρούνο είδε δεύτερη κίτρινη στο 90′.

Οι «ασπρόμαυροι» απέχουν 11 βαθμούς πριν από την στέψη τους ως πρωταθλητές Ελλάδας 2018-19 και τίποτα δεν φαίνεται να τους σταματά.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο (22’ Σάχοφ), Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε (63’ Γιαννούλης), Άκπομ (80’ Σβιντέρσκι).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Θεοδωράκης, Κατράνης (46’ Μανούσος), Στρούγγης (58’ Κωτσόπουλος), Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Ούμπιδες (84’ Κορτ), Μπρούνο, Ενσικουλού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected