Football League

Με “δράστη” τον Λουκίνα ο Πλατανιάς!

Χάρη στο γκολ του Γιάννη Λουκίνα ακριβώς με την συμπλήρωση 45 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς νίκησε τον Εργοτέλη, αλλά και τις απουσίες του, επικρατώντας με 1-0 στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Περιβολίων.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση παρότι αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τους Μιγκέλ, Ρουσσάκη και Κόρτσταμ, συνεχίζει με επιτυχία τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση που τη χωρίζει από τις πρώτες θέσεις και συγκεκριμένα στους 9 βαθμούς από την 1η θέση και 4β. από τη 2η, δείχνοντας ότι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα μπορούσε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια την κορυφή!

Το χρυσό γκολ για τον Πλατανιά σημειώθηκε μετά το γέμισμα του Μάικιτς, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Λουκίνα, ο οποίος με ένα “γεμάτο” σουτ κατάφερε να εξουδετερώσει τον Κατσιμήτρο.

Την επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έμεινε σε χαμηλά επίπεδα, με τον Πλατανιά να διαφυλάττει εύκολα το σκορ και να μην κινδυνεύει από τον Εργοτέλη, που γενικότερα δεν είχε κάποια σοβαρή φάση στο παιχνίδι προκειμένου να σκοράρει.

Το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Στ. Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Λάζιτς (69’ Γκατσολάρι), Μάικιτς, Καραγκούνης, Μποσέτι, Λούκινας (90’+ Χ. Ποζατζίδης), Νίλι, Παπανικολάου (85’ Σμυρλάκης)

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ (81’ Καπνίδης), Μπουρσέλης, Οικονόμου (54’ Γροντής), Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Μπουτσάκης, Ροβίθης (46’ Μανουσάκης), Εφορντ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected