Κατηγορίες
Football League

Με “χρυσές” αλλαγές η ανατροπή του Ηροδότου!

Ο Ηρόδοτος με ανατροπή και τα γκολ των Ζαμπορόφσκι και Πίντο επικράτησε με 2-1 του ΑΟΧ/Κισσαμικού στο Κρητικό ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Nίκη ανάσα με ανατροπή για τον Ηρόδοτο καθώς επικράτησε με 2-1 του ΑΟΧ/Κισσαμικού. Τα γκολ της ανατροπής για τον Ηρόδοτο σημείωσαν οι δύο αλλαγές του Λυρώνη. Στο 77′ ο Ζαμπορόφσκι με σουτ και στο 87′ ο Πίντο (σουτ).

Το σκορ είχε ανοίξει στ 16′ με σέντρα-σουτ του Αρναρέλλη ενώ στο 71′ είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ του Τεγούση.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο χρόνο των καθυστερήσεων ν’ αποσπάσει τουλάχιστον την ισοπαλία όταν ο Γραικός έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Αποστολόπουλου. Επίσης, πριν το νικητήριο γκολ του Ηροδότου, στο 70′, χάθηκε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τον Βρεττό να βγαίνει μόνος στα καρέ του Ηροδότου, αλλά να πλασάρει στο οριζόντιο δοκάρι.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio.gr

Συνθέσεις

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Τσιλιγγίρης, Γραικός, Τουγλής, Γιαλούσης, Ανδρέου, Μουκίδης, Αργκιλέσι (46′ Ζαμπορόβσκι), Γκούφας (66′ Πίντο), Ηλιάδης, Μπαρέττας, Κονέ (87′ λ. τρ. Χατζηλιάδης)

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Κάσσος, Τόλι, Φαζός, Σισέ, Παπαχρήστος (73′ λ. τρ. Αρναούτογλου), Σελινιωτάκης, Βρεττός, Καραγιάννης (64′ Τεγούσης), Αρναρέλλης (46′ λ. τρ. Χαλκιαδάκης), Αποστολόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected