Κατηγορίες
Football League

Έπαιξε όσο χρειάστηκε η Δόξα και πήρε το τρίποντο

Σε ένα παιχνίδι που ήταν επιθετικός μονόλογος της Δόξας Δράμας, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού επιβλήθηκε με 2-0 του Αιγινιακού χάρη στα γκολ του Πατράλη (11′) και του Δούμτσιου (27’).

Η ομάδα της Δράμας πέστρεψε στις νίκες μετά από 6 αγώνες και ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς. Η εικόνα των Δραμινών ήταν εμφανώς βελτιωμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια και έδειξε την ανωτερότητά της κόντρα σε έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο.

Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε σωστή προσέγγιση στο ματς και δεν άφησε τον Αιγινιακό να διεκδικήσει απολύτως τίποτα. Σκόραρε δύο απλά και όμορφα γκολ στο α’ ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού κόντρα στην Παναχαϊκή μέσα στην Πάτρα.

το φιλμ του αγώνα στο sportdrama.gr

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης (85′ Ρουγκάλας), Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Αυγενικού (79′ Μάρτινς), Κρουθ (72′ Ρεβυθόπουλος), Μπαϊκαρά, Δούμτσιος

Αιγινιακός : Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Ζήσης, Πιαστόπουλος, Πολύζος, Ζαννάκης (65′ Αλ Χαρντάν), Έππας (30′ Κούστα), Παπαδόπουλος (30′ Βλαχομήτρος), Γρανάδος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected