Κατηγορίες
Football League

Τέταρτο συνεχόμενο “στραβοπάτημα” για τον Βόλο, σημαντικός βαθμός για τα Τρίκαλα

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και διαβάζοντας σωστά τον αντίπαλο, ο ΑΟ Τρίκαλα έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από την Νεάπολη κόντρα στον ΝΠΣ Βόλου χάρη στην ισοπαλία με σκορ 1-1.

Ο Τσιμίκας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό μετά από φάουλ του Τριανταφυλλάκου αλλά ο Βόλος ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίντου Γκαρσία στο 68ο λεπτό.

Σε γενικές γραμμές οι “κυανέρυθροι” έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι στη φετινή σεζόν. Χωρίς κανένας να έχει υστερήσει… τα Τρίκαλα ήταν μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και θα μπορούσαν μάλιστα να πάρουν και το ματς καθώς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και 2ο γκολ με αποκορύφωμα το πλασέ του Σμυρλή που πέρασε, μετά από κόντρα, σε κόρνερ.

MVP της αναμέτρησης… ο Παύλος Λάσκαρης που πραγματικά έδωσε ομηρικές μάχες στα χαφ. Άριστη η αμυντική λειτουργία των Γκότοβου και Ντιαλό σταθερός ο Πάνος ενώ ο Μαρκόφσκι είχε πολύ δυνατές κόντρες με τους αντίπαλους αμυντικούς.

Τα εύσημα σίγουρα… και στον Μίλος Κόστιτς που διάβασε το ματς των αντιπάλων και παρέταξε την ομάδα όπως θα έπρεπε, διεκδικώντας μέχρι και τη νίκη.

το φιλμ του αγώνα στο goaltrikala.gr

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης (67′ Πίσπας), Πέντα, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ (46′ Λούκας Γκαρσία), Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κότο (72′ Δόρης), Πίτου Γκαρσία, Κόκας

ΑΟ Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τσιμίκας, Σμυρλής (79′ Σισέ), Μαρκόφσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected