Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Αφαίρεση βαθμών στην Κέρκυρα αν δεν εξοφλήσει τον Νέστορα Μυτίδη, διαταγή πληρωμής στον ΠΑΟ για Σιλά

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ορίζει όπως η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιακούμπα Συλλά δυνάμει της υπ’ αριθμ. 624/2018 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση, ποσού εξήντα χιλιάδων Ευρώ (60.000,00) πλέον των νομίμων τόκων τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ογδόντα οκτώ Ευρώ και τριάντα έξη λεπτών (4.588,36) και δικαστικών εξόδων τριακοσίων (300) Ευρώ ήτοι συνολικά εξήντα τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα οκτώ Ευρώ και τριάντα έξη λεπτών (64.888,36), καταβληθεί/εξοφληθεί από την οφειλέτιδα ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο. σε πέντε (5) ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 12.977,68 Ευρώ, πλην της 1ης δόσεως ύψους 11.477,68 Ευρώ, της πρώτης δε εξ αυτών καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, και κάθε μία από τις επόμενες τέσσερις (4) μηνιαίες δόσεις, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης. Σε περίπτωση μη καταβολής οποιασδήποτε από τις πέντε (5) δόσεις, θα καθίσταται και πάλι δυνατή η επιβολή των κατά το άρθρο 24 του Κ.Ι.Μ.Π. ποινών μετά την τήρηση της προς τούτο προβλεπομένης διαδικασίας.

Δέχεται την αίτηση του Νέστωρα Μυτίδη του Νικολάου, υπηκόου Κύπρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της καθ’ ης η αίτηση, εδρεύουσας στην Κέρκυρα ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 28/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 608/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./ Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του Vladimir Dimitrovski του Vlatko, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Σκοπίων, κατά της καθ’ ης η αίτηση, εδρεύουσας στην Κέρκυρα ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη, ως προς το αίτημα της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση. Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 12.155,30 Ευρώ πλέον τόκων, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση σωματείου Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, που εδρεύει στη Ρόδο, κατά της καθ’ ης η αίτηση, εδρεύουσας στο Αγρίνιο, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ως προώρως ασκηθείσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected