Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτη ιστορία! Γερμανός τουρίστας επιβίωσε στα νερά της Νέας Ζηλανδίας με σωσίβιο το…τζιν του! (vid)

Ένας «πολυμήχανος» τουρίστας από τη Γερμανία, κατάφερε να σώσει τη ζωή του, όταν έπεσε από το σκάφος του και παρέμεινε για πολλές ώρες στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας χάρη στο… τζιν του! Ο Άρνε Μούρκε ακολούθησε μια μέθοδο που χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων και από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό, μετατρέποντας το παντελόνι του σε… σωσίβιο.

Όπως αναφέρει το protothema, παρά το το ότι ο αδερφός του 30χρονου άντρα προσπάθησε να τον σώσει αμέσως μετά την πτώση του, το ρεύμα ήταν τόσο δυνατό με αποτέλεσμα να τον παρασύρει μέσα σε δευτερόλεπτα. Όπως αποκάλυψε ο Μούρκε μετά τη διάσωση του: «Ευτυχώς ήξερα το κόλπο με το τζιν. Χωρίς αυτό δεν θα βρισκόμουν εδώ τώρα, πραγματικά αυτό ήταν που με έσωσε». Ο ίδιος είχε δει την τεχνική πριν πολλά χρόνια και πάντα σκεφτόταν ότι θα τη χρησιμοποιούσε αν βρισκόταν σε τέτοια θέση.

Ο 30χρονος συμπλήρωσε σχετικά με την περιπέτεια του: «Πήρα μια βαθιά ανάσα και έβγαλα το τζιν μου, έκανα κόμπους στο τέλος των ποδιών και φύσηξα μέσα στο παντελόνι». Τέσσερις ώρες μετά την πτώση του, εντοπίστηκε από ένα ελικόπτερο που τον αναζητούσε. Οι διασώστες από την πλευρά τους σχολίασαν πως ο νεαρός άντρας είναι πολύ τυχερός που είναι ακόμα ζωντανός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected