Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία

Η μέρα πληρωμής του ΚΕΑ Μαρτίου 2019

Πράσινο φως για την πληρωμή του ΚΕΑ Μαρτίου 2019 έδωσε σήμερα το υπουργείο Εργασίας με απόφαση της υπουργού κ. Αχτσιόγλου και με την πληρωμή αυτή που θα γίνει στις 29 Μαρτίου σύμφωνα με πληροφορίες του dίkaίologίtika news, θα πληρωθούν 262.283 δικαιούχοι

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση που παρουσιάζουν πρώτα τα dikaίologίtίka news εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 54.038.115,37 € (πενήντα τέσσερα εκατομμύρια τριάντα οκτώ χιλιάδες εκατόν δέκα πέντε ευρώ και τριάντα επτά λεπτά) για την πληρωμή μηνός Μαρτίου σε 262.283 (διακόσιους εξήντα δύο χιλιάδες διακόσιους ογδόντα τρεις) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Οι δικαιούχοι τείνουν να μειώνονται αφού ακόμη 2.000 τέθηκαν εκτός επιδόματος μετά τις νέες διασταυρώσεις του υπουργείου Εργασίας. Να υπενθυμίσουμε ότι η πληρωμή θα ξεκινήσει την προηγούμενη ημέρα από τις απογευματινές ώρες και ανάλογα με την τράπεζα του δικαιούχου με αποτέλεσμα η πληρωμή να ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και να ολοκληρωθεί στους δικαιούχους την επομένη 29 Μαρτίου σε όλους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected