Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ημαθίας – Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό! (pregame πρώτων αγώνων ημιτελικής φάσης)

Με τους πρώτους ημιτελικούς που διεξάγονται αύριο Τετάρτη (13/3) ξεκινά πλέον η αντίστροφη μέτρηση του τελικού του Κυπέλλου Ημαθίας, που και φέτος θα διεξαχθεί στο Στάδιο της Βέροιας.

Οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν από τους διπλούς αγώνες της προημιτελικής φάσης, μπήκαν στην κληρωτίδα και αναδείχτηκαν δύο ζευγάρια ανάμεσα σε συλλόγους που αγωνίζονται στη Γ Εθνική και στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας αντίστοιχα.

Η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου, Βέροια κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον τρίτο της Α ΕΠΣΗ, ΓΑΣ Ροδοχωρίου που φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος στο πρωτάθλημα και “χτυπάει” επί ίσοις όροις την άνοδο της στη Γ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, το αυριανό παιχνίδι στο Βέρμιο αντιμετωπίζεται όπως όλα τα άλλα, με την ίδια σοβαρότητα αλλά και τη διάθεση να χρησιμοποιηθούν παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Από την άλλη, ο Δημήτρης Κοτζάμπασης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του να αγωνίζεται κόντρα σε έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί σε ένα εθνικό πρωτάθλημα και (ευχή όλων) είναι να αγωνίζεται τη νέα σεζόν σε ανώτερη κατηγορία.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η έτερη εκπρόσωπος του νομού στη Γ Εθνική, Νίκη Αγκαθιάς θα υποδεχτεί τον 2ο της Α ΕΠΣΗ, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Οι “ασπρόμαυροι”, τρίτοι μέχρι στιγμής στον 2ο όμιλο και πάντα κοντά στον μεγάλο στόχο της 2ης θέσης (που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου), στοχεύουν και στο Κύπελλο Ημαθίας, που δεν πρέπει να αμελούμε πως ο κάτοχος θα αγωνιστεί στο Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2019/2020.

Περιττό να αναφέρουμε πως για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, το Κύπελλο είναι ένας σπουδαίος στόχος, καθώς θα είναι αφενός το δεύτερο συνεχόμενο και αφετέρου θα μπορέσει να εκπροσωπήσει και πάλι τον νομό στον θεσμό.

Να σημειώσουμε πως για μια ακόμη φορά το sportsup.gr θα καλύψει ΖΩΝΤΑΝΑ την εξέλιξη των αγώνων και αμέσως μετά τη λήξη, εκτός των αποτελεσμάτων θα ενημερωθείτε για το ρεπορτάζ από τις δύο αναμετρήσεις.

Για μια ακόμη χρονιά τo pregame είναι μία προσφορά :

Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Διαιτητές : Μελτζανίδης, Πίτος Ρηγόπουλος

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 32.92 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Κοτζάμπασης

Πορεία στο Κύπελλο : Θύελλα Σταυρού (5-0), ΑΕ Σχοινά (3-0), ΠΑΟΚ Κουλούρας (7-2, 5-2)

Γνωστές απουσίες : –

Βέροια 

Προπονητής : Σάκης Θεοδοσιάδης

Πορεία στο Κύπελλο : ΓΑΣ Κοπανού (3-0), Νέα Γενεά Νικομήδειας (6-0), ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4-1, 3-0)

Γνωστές απουσίες : Ζούρκος, Ιωάννου (τραυματίες)

Tips : Δύο ομάδες τις οποίες χωρίζει μια κατηγορία αλλά αμφότερες στοχεύουν στην άνοδο στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, “συγκρούονται” στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ημαθίας!


Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς

Διαιτητές : Καραντώνης, Καραγκιζόπουλος, Χαλατζιούκας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 18.55 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Νίκη Αγκαθιάς

Προπονητής : Σταύρος Κωστογλίδης

Πορεία στο Κύπελλο : ΑΟ Μαρίνας (6-0), Άρης Παλαιοχωρίου (2-0), Μακροχώρι (0-1, 3-1)

Γνωστές απουσίες : Πέτκος (τραυματίας), Αβραμόπουλος (τιμωρημένος)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Δημήτρης Πρίντζιος

Πορεία στο Κύπελλο : Αχιλλέας Νάουσας (5-1), ΑΕΚ Καμποχωρίου (3-0), Εθνικός Κλειδίου (4-2), ΦΑΣ Νάουσα (0-0. 2-1)

Γνωστές απουσίες : Χατζόπουλος (τραυματίας)

Tips : Ένα ζευγάρι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που μπορεί να τις χωρίζει μια κατηγορία, όμως αποδίδουν όμορφο ποδόσφαιρο και δέχονται γκολ με το…σταγονόμετρο!


Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών (13/3, 16.00):

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Βέροια

Νίκη Αγκαθιάς – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

*Η ημερομηνία των επαναληπτικών δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected