Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πρόκριση στα πέναλτι για το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας, συνεχίζει στον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος!

Μία ακόμη επιτυχία για το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας, που μετά την κατάκτηση του Σχολικού πρωταθλήματος στον νομό, πήρε την πρόκριση και στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της Πανελλήνιας διοργάνωσης!

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάουσας, οι “κυανόλευκοι” στάθηκαν πιο ψύχραιμοι στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι και με σκορ 3-0, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν (πάλι εντός έδρας) τον νικητή των σχολείων από Θεσσαλονίκη ή Χαλκιδική.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πάρα πολλές μονομαχίες που ανάγκασαν τον διαιτητή κ. Παυλίδη να διακόψει ουκ ολίγες φορές για να υποδειχτεί κάποιο φάουλ.

Αμέσως μετά ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι Μισιρλίδης, Ηλίας και Πίτος σκόραραν για τους Ναουσαίους, ενώ για το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών το πρώτο αποκρούστηκε από τον Σάκκο και τα άλλα δύο κατέληξαν άουτ.

Αμέσως μετά (όπως ήταν φυσιολογικό) ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τους “κυανόλευκους”, που συνεχίζουν στον θεσμό με στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Τσαλκάνη και Κωστογλίδη. Ιατρός αγώνα ο κ. Γιώργος Μαλούτας

Συνθέσεις

1ο ΕΠΑΛ Νάουσας : Σάκκος, Αναδός, Πίτος, Ντεμίρι Θ., Μισιρλίδης, Πανάγος, Βασιλειάδης, Κωστόπουλος (36′ Ηλίας), Τσιαούσκογλου, Τασιώνας, Γιαμαλίδης

1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών : Αμανατιάδης (55′ Αθανασιάδης), Γεροντίδης, Γιουβανόγλου, Ζαφειρίου, Θεοδωρούδης, Κώστας Γ., Κώστας Χ. (70′ Ντεμίρι), Πέλκας, Πλατσιώτας, Στεφανίδης, Τσαρτσαράκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected