Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απάντηση της διοίκησης του Αστέρα Ιτέας για την καταγγελία των παικτών

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας τοποθετείται σχετικά με τις καταγγελίες των παικτών της ομάδας (ΕΔΩ)

Αναλυτικά :

“(Για την αποκατάσταση της αλήθειας)

Στην πρόσκαιρη αταξία που υπήρξε σε κάποιες προπονήσεις της Ομάδος μας,το ΔΣ του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα :

Τα δυο τελευταία έτη η παρουσία του κ. Πέτρου Μαντούβαλου στη θέση του Προέδρου σε συνδυασμό με την τεράστια οικονομική στήριξη και αρωγή του,για τα δεδομένα της περιοχής μας αλλά και των δύσκολων οικονομικών δεδομένων στην Πατρίδα μας,έχουν δημιουργήσει μια ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΥΠΟ αθλητικής συμπεριφοράς,ήθους και αγωνιστικότητας για τα δεδομένα της Γ Εθνικής,γεγονός που εύκολα καθρεφτίζεται στην πορεία ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ που ακολουθεί αλλά και στην τρίτη θέση της στη γενική κατάταξη.

Η καθυστέρηση κάποιων καταβολών (πράγμα σύνηθες σε αθλητικά σωματεία ακόμη και μεγαλης εμβέλειας) στους άριστους σε ήθος και αποτελεσματικότητα ποδοσφαιριστές μας,με άμεση παρέμβαση του Προέδρου τακτοποιούνται και ολοκληρώνονται ΑΜΕΣΑ και φυσικά οι προπονήσεις γίνονται κανονικότατα υπό την εποπτεία της τεχνικής ηγεσίας.

Δυστυχώς κάποια «μέσα» (χωρίς να πάρουν την άποψη της Διοικήσεως) χρησιμοποίησαν τον θεμιτό προβληματισμό των παιχτών για πολιτικές σκοπιμότητες αισχίστου είδους απέναντι σε έναν άνθρωπο με τεράστια προσφορά όχι μόνον στον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ αλλά και με τις διαρκείς και αναγνωρισμένες πράξεις του σε όλο το Νομό Φωκίδας.

Η περσινή και φετεινη παρουσία του Προέδρου μας κ.Πέτρου Μαντούβαλου ΕΓΓΥΑΤΑΙ την άριστη και ομαλή λειτουργία και πορεία του ιστορικού Συλλόγου μας όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου με στόχο την ΑΝΟΔΟ μας στη Β Εθνική.!

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας στην Ιτέα και την Φωκίδα και με πνεύμα νικητού ενωμένοι προχωράμε ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ και ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ στην πορεία μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected