Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς έλεος η Σίτι, έφτασε στα 7 γκολ! (vid)

Μια «αφηνιασμένη» Μάντσεστερ Σίτι, διέσυρε με 7-0 την Σάλκε στο «Έτιχαντ» και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Champions League.

Αυτή την Μάντσεστερ Σίτι ποιος θα την σταματήσει άραγε; Η «αρμάδα» του Πεπ Γκουαρδιόλα σάρωσε με 7-0 την Σάλκε στο «Έτιχαντ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, δείχνοντας πιο αποφασισμένη από ποτέ για την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Οι «πολίτες» μπορεί να… άργησαν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μέσα σε 7 λεπτά έδιωξαν οποιαδήποτε ελπίδα «θαύματος» για τη Σάλκε, η οποία δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που ερχόταν.

Το σκορ για την αγγλική ομάδα άνοιξε ο Κουν Αγκουέρο στο 35ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με σουτ από κοντινή απόσταση. Το 3-0 έκανε ο Σανέ στο 43′ καθαρίζοντας την υπόθεση-πρόκριση για την ομάδα του από τα πρώτα 45 λεπτά.

Η ομάδα του Μάντσεστερ όμως δεν έμεινε εκεί. Δεν «έκαστσε» στο 3-0 και συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο με αυτό που είχε στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε ακόμη 4 γκολ μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Στο 56′ ο Στέρλινγκ έκανε 4 τα τέρματα των «πολιτών» με δυνατό πλασέ από κοντά, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να κάνει το 5-0 στο 71′. Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φόντεν να γράψει το όνομα στη λίστα των σκόρερ, ενώ ο Γκαμπριέλ Χεσούς στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected