Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ημαθίας – Η…επανάσταση των ομάδων της Α Ερασιτεχνικής! (σκόρερς, φύλλα αγώνος πρώτων ημιτελικών)

Οι αγώνες Κυπέλλου πάντα προσφέρονται για εκπλήξεις και η Ημαθία δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση!

Οι ομάδες του νομού που αγωνίζονται (και μάλιστα πρωταγωνιστούν) στη Γ Εθνική φέτος γνώρισαν την ήττα στα σημερινά παιχνίδια, τα πρώτα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ημαθίας.

Η Βέροια βρήκε απέναντι της έναν ψυχωμένο ΓΑΣ Ροδοχωρίου (με νέο προπονητή τον Γιάννη Κερλίδη, δείτε ΕΔΩ), που αγωνίστηκε έχοντας το τεράστιο κίνητρο να πετύχει ότι καλύτερο απέναντι στον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής. Και τελικά τα κατάφερε, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή απόδοση και το γκολ του Τρύφωνα Νίκου στο 52ο λεπτό, του δίνει ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Για τη “Βασίλισσα”, αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά τις 18/11/2019 όταν είχε ηττηθεί εντός έδρας από τη Νίκη Αγκαθιάς. Για τους “κιτρινομπλέ” (με τους οποίους αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Παναγιώτης Μισαηλίδης αλλά και ο Αντώνης Λίπε, που ανήκει στους “κυανέρυθρους”) η νίκη μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ιστορική, δεδομένου βεβαίως το “βαρύ” όνομα του αντιπάλου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, μία ακόμη ομάδα της Α Ερασιτεχνικής έφτασε στην επιτυχία και μάλιστα εκτός έδρας. Σε ένα ματς στο οποίο και τα τρία γκολ σημειώθηκαν μέσα σε τρία λεπτά (!) και ειδικότερα από το 82′ έως το 85′, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν αυτός που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αγκαθιάς και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Οι Κυπελλούχοι Ημαθίας προηγήθηκαν στο 82′ με τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη, αιφνιδίασαν ξανά τους γηπεδούχους δύο λεπτά αργότερα (84ο λεπτό με τον Ανδρίτσο) για να μειώσει άμεσα ο Χρήστος Ζαρογιάννης, που αύξησε ελαφρώς τις πιθανότητες πρόκρισης για την ομάδα του.

Να σημειώσουμε πως η ημερομηνία των επαναληπτικών θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά οι σκόρερς και τα φύλλα αγώνος των δύο ημιτελικών :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Βέροια  1-0 (52′ Νίκου)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Ρηγόπουλο

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος Ν., Κοτζαχρήστος, Μισαηλίδης, Ασλάνογλου, Μαγγίζης, Ρίσσου, Πατατούκας (71′ Παπαδόπουλος Δ.), Νίκου (58′ Λίπε), Ουέλινγκτον (64′ Βούλγαρης), Μπρέγκου (64′ Φράγγης)

Βέροια : Μπλατσιώτης, Τρούπκος (70′ Μούχαλης), Τσιότρας, Μαραγκός (46′ Σκαθαρούδης), Μουρατίδης, Σοφιανίδης (64′ Μπλέτσας), Καράμπελας, Παπουτζίδης, Χαντζάρας (46′ Βασίλτσης), Μυλωνάς, Ταΐρης


Νίκη Αγκαθιάς – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  1-2 (85′ Ζαρογιάννης / 82′ Κιρκιλιανίδης Γ., 84′ Ανδρίτσος)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς : Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (46′ Κίτσας Ελ.), Κασαπίδης, Λιόλιος, Ρογγότης Ζαρογιάννης, Χατζόπουλος, Μούδιος (42′ Τριανταφυλλίδης), Γκελοσάνι, Κίτσας Ευγ., Σούκιας (64′ Προβατίδης)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Τζιλόπουλος (72′ Βλάχος), Τσιρίδης (46′ Αθανασιάδης), Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ, Σωτηράκης, Κουκουράκης (83′ Παπαδόπουλος Α.), Ανδρίτσος, Ζησιόπουλος, Λίτσι (89′ Αναδόλου)


Σκόρερς

Μουρουζίδης ΓΑΣ Ροδοχωρίου 8
Κιρκιλιανίδης Γ. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 5
Φράγγης Αγία Μαρίνα-Ροδοχώρι 5
Νίκου Νάουσα/Ροδοχώρι 4
Βεζυριανόπουλος  Άρης Παλαιοχωρίου 3
Βοργιατζίδης Μακροχώρι 3
Γατόπουλος Ολυμπιακός Λουτρού 3
Καράμπελας Βέροια 3
Λαζόπουλος Νίκη Αγκαθιάς 3
Ντέλλας Κεραυνός Επισκοπής 3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected