B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας, πέρασε στον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος! (photos+vids)

Λένε πως μια επιτυχία είναι μεγάλη μέχρι την επόμενη. Αυτό το επιβεβαίωσε και σήμερα το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας, που η πρόκριση στον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος δεν ήταν το “ταβάνι” του!

Η ομάδα του Αβραάμ Κοκκοφειάδη έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος με τις επιτυχίες της και είναι φανερό πως δεν έχουν… χορτάσει στο ελάχιστο!

“Θύμα” των “κυανολεύκων” ήταν και το Αριστοτέλειο Κολλέγιο της Θεσσαλονίκης, μια ομάδα με περίσσιο ταλέντο και φανερά δουλεμένη, απόλυτα φυσιολογικό άλλωστε καθώς οι περισσότεροι παίκτες είναι επιλογές του ΠΑΟΚ σε αυτές τις ηλικίες.

Ειδικότερα στο ξεκίνημα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγάλες ποδοσφαιρικές αρετές, σπουδαία τακτική συμπεριφορά και εξαιρετικό τρόπο ανάπτυξης με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να θεωρήσουν δεδομένη την πρόκριση τους.

Κι όμως, η ομάδα της Νάουσας έδειξε πως έχει για μια ακόμη φορά τα ψυχικά αποθέματα και έχοντας βεβαίως και την τύχη με το μέρος της (ειδικά όταν μιλάμε για τη διαδικασία των πέναλτι), πήρε την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή των σχολείων από τη Δυτική Θεσσαλονίκη και την Πιερία.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας από την αρχή τα ηνία του αγώνα, πίεσαν την εστία του Σάκκου και μετά από διαδοχικές επιθέσεις, άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με “δράστη” τον Γιαξή.

δείτε το γκολ :

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, οι “κυανόλευκοι” άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους και στο 48΄κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια όταν ο Μισιρλίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Πίτος (εκ των κορυφαίων) με κεφαλιά “έγραψε” το 1-1.

Ακολούθησε ένα ιδιαίτερα δυνατό και με πολλές μονομαχίες παιχνίδι, που κυριολεκτικά κινήθηκε στην “κόψη του ξυραφιού”, ωστόσο το ισόπαλο 1-1 παρέμεινε και οδήγησε τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί “ήρωας” του 1ου ΕΠΑΛ ήταν ο Τάσος Σάκκος (τερματοφύλακας στον ΦΑΣ Νάουσα) ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι και ευστόχησε στο νικητήριο για την ομάδα του!

δείτε το :

Η διαδικασία των πέναλτι :

Ηλίας 1-0
Γρόσδης απέκρουσε Σάκκος
Πίτος απέκρουσε Μπαλωμένος
Παναγιώτου 1-1
Μισιρλίδης 2-1
Καραμπέρης 2-2
Βασιλειάδης 3-2
Αβεντισιάν απέκρουσε Σάκκος
Σάκκος 4-2

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη από την ΕΠΣ Ημαθίας και Ποντίκη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ιατρός αγώνα ο κ. Κυριάκος Γατουρτζίδης

Συνθέσεις

1ο ΕΠΑΛ Νάουσας : Σάκκος, Αναδός, Πίτος, Ντεμίρι Θ. (60′ Κωστόπουλος), Ντεμίρι Μ. (69′ Δίγκας), Μισιρλίδης, Βασιλειάδης, Ηλίας, Τσιαούσκογλου (64′ Αγιάζι), Τασιώνας, Γιαμαλίδης

Αριστοτέλειο Κολλέγιο : Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Κιουρτσίδης, Παναγιώτου, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Γρόσδης, Τζόλης, Γιαξής, Ταχάτος (55′ Κιζύλης), Θεοδωρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected