Κατηγορίες
Football League

Λύτρωση στο 90+4 για τον ΑΟΧ Κισσαμικό!

Συγκλονιστικό φινάλε είχε το παιχνίδι για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό απέναντι στην Κέρκυρα! Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κατάφερε να πάρει τη νίκη στο… 94’, κερδίζοντας (1-0) χάρη στο γκολ με το κοντινό πλασέ του Τάσου Παπαχρήστου!

Έτσι, εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα μείνει στο 0-0 με την Κέρκυρα, αυτό το γκολ, στα τελευταία ουσιαστικά δευτερόλεπτα του αγώνα, του χάρισε μια πολύτιμη νίκη. Συγκεκριμένα, το γκολ σημειώθηκε μετά το γύρισμα του Κάσσου, που ήταν ίσως ο κορυφαίος για τη χανιώτικη ομάδα σε αυτό το παιχνίδι.

Γενικότερα, στο β’ μέρος, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έγινε αρκετά πιεστικός για να φτάσει στην επίτευξη του γκολ, το οποίο σημειώθηκε μεν στην τελευταία φάση του ματς, από την άλλη αποζημιώθηκε για την επιμονή του.

Μελανό σημείο ήταν η αποβολή του Κουσκουνά με 2η κίτρινη κάρτα αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή Δραγάτη, από τον οποίο πάντως ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχει πολλά παράπονα.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Κάσσος, Σισέ, Σελινιωτάκης, Φαζός, Τόλι (82′ Χαλκιαδάκης), Μουμίν, Τεγούσης (85′ Καραγιάννης), Αρναρέλλης (59′ Παπαχρήστος), Βρεττός, Κουσκουνάς.

Κέρκυρα (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σιατραβάνης (82′ Γεωργακόπουλος), Σανδραβέλης, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος (70′ Πασάς), Μότα, Νίκιτς, Λινάρδος (61′ Ζορμπάς), Κόντος, Τουράμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected